Διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας πίστας στο δημοτικό στάδιο την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

164

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ιβίσκος Ρόδου διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα πίστας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 19:00, στο πλαίσιο της 5ης Historica 2023. Ο αγώνας είναι δηλωμένος στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π., αποτελεί πλέον θεσμό για τη διοργάνωση και θα διεξαχθεί στο ιστορικό ποδηλατοδρόμιο, στο δημοτικό στάδιο.

Οι συμμετοχές γίνονται ήδη δεκτές και ο διασυλλογικός αγώνας πίστας αποτελεί ένα ακόμη αναπόσπαστο κομμάτι της Historica.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ HISTORICA

Η 5η Historica θα ανοίξει τις… πύλες της (από 12 έως 19 Οκτωβρίου) και ο καθένας μπορεί να μάθει όλα τα χρήσιμα στοιχεία για το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να… πληκτρολογήσετε www.historica.gr και θα βρεθείτε μπροστά σε μία σύγχρονη ιστοσελίδα με όλες τις πληροφορίες, το πρόγραμμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.historica.gr, ενώ λεπτομέρειες μπορούν να γίνουν γνωστές στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook (HistoricaGreece) και στο instagram (historica_greece).

Οι διοργανωτές της Historica προετοιμάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν νέες εκπλήξεις, μεγάλες συγκινήσεις και στιγμές από το σπουδαίο παρελθόν της Ρόδου στην ποδηλασία.

Στην προσπάθεια αυτή θα βρίσκονται δίπλα όλοι οι φορείς του νησιού, αφού ο αθλητικός τουρισμός και η προβολή της Ρόδου μέσω της σπουδαίας ποδηλατικής ιστορίας είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια της 5ης Historica, που θα γυρίσει τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω και θα θυμίσει τις αξέχαστες στιγμές του αθλήματος στο νησί.