Δράκος : Στην Κρεμαστή δεν χρειάζεται πρόεδρος αλλά …σερίφης με εξάσφαιρο!

903

Καθημερινό φαινόμενο οι φθορές στο  δημοτικό  δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στη Κρεμαστή

Συνεχείς είναι οι βλάβες που προκαλούν άγνωστοι στο δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού  στην περιοχή της Κρεμαστής.

Το φαινόμενο είναι καθημερινό σε σημείο που ο πρόεδρος της  Τοπικής Κοινότητας Ρόδου κ.Μιχάλης  Δράκος να μην  ξέρει τι να κάνει όπως δήλωσε στον Sky 100,8 και στη εκπομπή « Εξήντα λεπτά Ενημέρωση» .

Οι «άγνωστοι» δράστες σπάνε ακόμη και τα μεταλλικά καπάκια  των συστημάτων με συνέπεια να αναγκαστεί ο κ. Δράκος να βάλει στη θέση τους τσιμεντένιες πλάκες.

«Το βασικό μας πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε ηλεκτρολόγο»,  είπε

Κάποιες φθορές προκαλούνται από άτομα τα οποία είναι εξαρτημένα από διάφορες ουσίες.

«Έχω κάνει αναφορές στην αστυνομία και στην εισαγγελική αρχή αλλά λύση δεν έχει δοθεί μέχρι τώρα.Φαίνεται πως κάποιοι θέλουν να κινούνται στο σκοτάδι. Καθημερινά κόβουν τα καλώδια. Κάθε βράδυ κυνηγάμε κάποια άτομα στους δρόμους, στο   Κάστρο  στην παραλία. Εδώ δεν θέλουν πρόεδρο αλλά σερίφη με εξάσφαιρο. », τόνισε

Ο κ. Δράκος μίλησε και για κάποιους που έπιασε να πίνουν οινοπνευματώδη ποτά   εντός  του κοιμητηρίου μετά μουσικής. Όταν τους έγινε επίπληξη δήλωσαν πως επιθυμούν να πίνουν το …ποτό τους πάνω στους τάφους.

Υπάρχουν όμως και βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Μια από αυτές επισκευάζεται από συνεργείο  όπως δήλωσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κρεμαστής κ.Μιχάλης Δράκος.

«Το πρόβλημα ήταν σε  δύο δρόμους.Το ένα σημείο ήταν κοντά σε αθλητικό κέντρο και το άλλο ήταν στην οδό Παπαγιάνν绨, τόνισε .