Δράσεις προβολής στην Κω

505

Στο πλαίσιο επίσκεψης 12 Πρακτόρων από τη Μ. Βρετανία της αεροπορικής εταιρείας Jet2 Holidays, οι οποίοι επισκέφτηκαν την Κω για να το γνωρίσουν και να το προωθήσουν ως προορισμό, τo Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κω, ευχαριστεί τον κ. Στέφανο Ζαγουρτζή για τη διάθεση γεύματος στο εστιατόριο «Ολύμπια», στην πόλη της Κω.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της εβδομάδας τουρκικού κινηματογράφου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμος Κω ευχαριστεί για την αφιλοκερδή προσφορά τους, τους συμπολίτες μας επιχειρηματίες που στήριξαν την προσπάθεια, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η συνεργασία του Δήμου με τους φορείς στοχεύει στην προβολή και προώθηση της Κω, ως τουριστικού προορισμού.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας ευχαριστεί για την προσφορά τους: το Σύλλογο Μουσουλμάνων Κω «Η Αδελφότης» για την πολύτιμη στήριξη τους στην προσπάθεια προβολής της Κω στη γειτονική Τουρκία, την Ελληνική Αστυνομία για τη διευκόλυνση που παρείχε στον έλεγχο διαβατηρίων, τη Δημοτική Αστυνομία για τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις των συντελεστών του Φεστιβάλ, το ξενοδοχείο “Kos hotel” & το ξενοδοχείο “Grecotel Imperial Kos” για την φιλοξενία διάσημων Τούρκων ηθοποιών, το τρενάκι της εταιρείας “All day Travel” για τις μετακινήσεις των επισκεπτών και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.