Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Δήμος Λειψών στις Εκθέσεις Τουρισμού, World Travel Market και Philoxenia σε Λονδίνο και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα. «Εγκαταλείπουμε το πρότυπο της απλής εντυποδιανομής.

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό τη «Στάση Ζωής» και «Points of View», τα νέα κεντρικά μας συνθήματα που συνοδεύουν κάθε ενέργεια προβολής των Λειψών σε Ελλάδα και εξωτερικό», εξηγεί ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα εκθεσιακής συμμετοχής που παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Λειψών στόχευσε σε δημοσιογράφους ή bloggers που εξειδικεύονται στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού καθώς και σε ταξιδιωτικά γραφεία που μπορούν να βοηθήσουν στην «εκπαίδευση» των ταξιδιωτών στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Λειψών, μέσα από τη δημιουργία περιεχομένου και όχι μόνο με ανάρτηση κάποιων τυποποιημένων πακέτων.

Επιπλέον, έντονη ήταν η ανταπόκριση του κοινού και των πρακτόρων που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου, όπου οι Λειψοί έγιναν ο πόλος έλξης δεκάδων εν δυνάμει επισκεπτών που ήδη έχουν γίνει δέκτες των προσπαθειών προβολής του Δήμου στην Ελλάδα, από τις αρχές του χρόνου.

Μεταξύ άλλων, το περίπτερο επισκέφθηκαν επώνυμοι φίλοι του νησιού όπως ο δημοφιλής παρουσιαστής κ. Γιάννης Σερβετάς που ανανέωσε το ραντεβού με τους φιλόξενους εκπροσώπους του Δήμου το καλοκαίρι, στο νησί της Θέας Καλυψούς.

 208 total views,  2 views today