Το γραφείο του Δημάρχου Λέρου Μιχάλη Κόλια επισκέφθηκαν σήμερα οι εκπρόσωποι της Ύπατη Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) Αναστ. Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Τύρος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δωρεά προς τον Δήμο δύο απινιδωτών και δίχτυ οροφής γηπέδου.

Σημειώνεται ότι τα είδη αυτά προορίζονται για τη στήριξη των αιτούντων άσυλο και προσφύγων καθώς και της τοπικής κοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στο κτίριο του Δημαρχείου στον Πλάτανο, καθώς και στο κτίριο της πρώην ΔΕΥΑΛ στο Λακκί ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε περίπτωση ανάγκης.
Το δίχτυ οροφής θα τοποθετηθεί στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Τεμένια 5χ5, του οποίου κάνουν χρήση τόσο τοπικές ομάδες όσο και πρόσφυγες/αιτούντες άσυλο και σκοπό έχει τη στήριξη των σχετικών δραστηριοτήτων καθώς και την προώθηση της ειρηνικής συνύπαρξης των προσφύγων και αιτούντων άσυλο με την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Ύπατη Αρμοστεία και στην κυρία Παπακωνσταντίνου Α. η οποία συνεργάζεται άψογα με την Δημοτική.

 437 total views,  6 views today