Η “Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023” ανακοινώνει τις υποψηφιότητες δύο νέων παιδιών, της Φλώρας Γιακούμαρου και του Αναστάση Κεφαλιανού.

Η Φλώρα Γιακούμαρου είναι ιδιωτική υπάλληλος στον κλάδο του Τουρισμού, εργαζόμενη από μικρή ηλικία.

Στη δήλωση της αναφέρει:

“Αποφάσισα να ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές, ενώνοντας τις μικρές μου δυνάμεις με τον Γιώργο Κυρίτση πρώτον γιατί πιστεύω ότι εμείς οι νέοι πρέπει να έχουμε λόγο και ρόλο στα πράγματα που μας αφορούν και δεύτερον γιατί ο Γιώργος Κυρίτσης απέδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη στους νέους. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι η απόφαση μου αυτή έχει να κάνει μόνο από τη διάθεση προσφοράς και την αγάπη μου για τον τόπο μας.”

Ο ΑναστάσηςΚεφαλιανός, είναι επίσης ιδιωτικός υπάλληλος στον κλάδο του Τουρισμού, με ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία για το νησί μας.

“Βλέποντας το έργο που έγινε τα πέντε χρόνια δημαρχίας του Γιώργου Κυρίτση, όπως και αυτό που έχει προγραμματιστεί για την τετραετία 2019-2023, αποφάσισα για τη συμμετοχή μου στις εκλογές του Μαΐου με την παράταξη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση.

Η αγωνία μου, όπως και όλων των νέων του νησιού μας, για το μέλλον του τόπου μας μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης του καθενός από εμάς.

Πίστη μου είναι ότι δεν έχουμε δικαίωμα να γυρίσουμε πίσω. Η Κως πρέπει να προχωρήσει μπροστά και γι’ αυτό επέλεξα να είμαι δίπλα στον Γιώργο Κυρίτση που αποδεδειγμένα μπορεί να κάνει όλα αυτά που απαιτούνται για να πάει η Κως ακόμα πιο ψηλά.”

 150 total views,  2 views today