Έναν ατελείωτο Γολγοθά βιώνει τον τελευταίο καιρό ο συμπατριώτης μας, δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, λόγω προβλημάτων υγείας, δίνοντας μάχη για να τα αντιμετωπίσει.

Ευρισκόμενος στην ιδιωτική κλινική Euromedica, όπου και νοσηλεύεται τους δύο τελευταίους μήνες, μίλησε σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό sky και στον Τώνη Μαρτίνη για τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του. Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται η μητέρα του και η αγαπημένη του σύντροφος-μνηστή του Μαρία, “φύλακας Άγγελος” του, όπως είπε ο ίδιος, περιγράφοντας την πορεία της κατάστασής του. Μάλιστα μόλις αναρρώσει, σκοπεύει να παντρευτεί με την αγαπημένη του Μαρία, την οποία λατρεύει. “Την ταλαιπωρώ και με ανέχεται όλη μέρα, είναι ο φύλακας-Άγγελος μου…”

Ο δημοφιλής, αγαπημένος καλλιτέχνης, έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα σε είκοσι χειρουργεία (!) ενώ μεθαύριο Πέμπτη θα υποβληθεί σε ένα ακόμη το 21ο. “Ο Θεός είναι μεγάλος και είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι γι’ αυτό…”

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι του για να αναρρώσει και για ξεκουρασθεί για ένα διάστημα δύο μηνών κι έπειτα θα πρέπει να μεταφερθεί εκ νέου στη Γερμανία για ένα ακόμη κρίσιμο χειρουργείο στο στομάχι. “Παίρνω τόσα πολλά φάρμακα και τόσους πολλούς ορούς που τα χέρια μου είναι κατατρυπημένα, με πάνω από 30 φιάλες την ημέρα διαφορετικούς ορούς, σε σημείο που αν κάποιος με δει και δε με γνωρίζει θα νομίζει ότι είμαι πρεζάκι”…

Όπως είπε, τον παρακολουθούν έξι γιατροί στην ιδιωτική κλινική, μεταξύ των οποίων ο Νικήτας Παπαντωνίου -τον οποίο χαρακτήρισε λαμπρό επιστήμονα και πάνω απ’ όλα εξαίρετο άνθρωπο- και οι κύριοι Πετρωνιάτης και Σωτηράκης, καθώς και ψυχολόγος. “Δεν έχω λόγια για όλο το ιατρικό προσωπικό που με παρακολουθούν. Είναι άψογοι γιατροί και νοσηλευτές και τους ευχαριστώ πάρα πολύ”, είπε σχετικά.

Ο Γ. Δασκαλάκης σήμερα ζυγίζει 77 κιλά, και όλα τα προβλήματα του προέκυψαν μετά από το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε το 2006 “όταν έκανα τότε το πειραματόζωο. Πλήρωσα το τίμημα του πρώτου χειρουργείου και μετά χρειάσθηκε να κάνω άλλα 19 χειρουργεία. Ίσως αν δεν το άντεχε τότε η τσέπη μου, σήμερα να μην ήμουν εδώ”, λέει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία που πήρε η προσωπική του φίλη και κομμώτριά του Ελένη Λυμπέρη για τη συγκέντρωση χρημάτων και οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ταξιδέψει στη Γερμανία, δεδομένων των υπέρογκων εξόδων που καλείται να καλύψει για όλες αυτές τις επεμβάσεις και τα νοσήλεια, ο κ. Δασκαλάκης, την ευχαρίστησε για την κίνηση, όπως και όλο τον κόσμο που συμπαρίσταται και ανταποκρίθηκε. “Αυτά είναι δανεικούλια, γιατί για πολλά χρόνια βοήθησα και εγώ αρκετό κόσμο  στο παρελθόν που είχε ανάγκη από βοήθεια. Τους ευχαριστώ όλους. Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί σε αυτή την πρωτοβουλία”, επισήμανε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Λυμπέρη στο κάλεσμά της μέσω των social media έγραψε το εξής:

“Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας!!! Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς δίνει το δικό του αγώνα στην euromedica κλινική της Ρόδου!!! Ο άνθρωπος αυτός εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται με απανωτά χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο θα χρειαστεί να φύγει και άμεσα για Γερμανία για άλλο ένα χειρουργείο σημαντικό και εκεί!!

Στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!! και τώρα ήρθε η ώρα να τον βοηθήσουμε και εμείς χρειάζεται και εκείνος τη δική μας βοήθεια για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του !!!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να του δείξουμε και εμείς την αγάπη μας!!! Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τον Γιώργο στον λογαριασμό αυτό: ALPHA BANK IBAN GR0901408270827002101044283 Δικαιούχος Κωνσταντίνα Δασκαλακη”.

Τέλος ο τραγουδιστής δεσμεύθηκε μόλις ξεπεράσει το πρόβλημά του, να δώσει μία συναυλία με τον sky και να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τους φίλους και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν όλο αυτό τον καιρό.

 9,717 total views,  8 views today