«Ο όρκος που δίνουμε σήμερα, είναι πάνω από όλα όρκος καθήκοντος και δέσμευσης.
Όρκος που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα προοπτική, καθώς παλαιά και νέα στελέχη που συνθέτουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσουμε όλοι μαζί έναν σκληρό καθημερινό αγώνα για την πόλη και τα χωριά μας, με εντιμότητα, συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικό συντονισμό»

Αυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε μήνυμα του ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών» Δημήτρης Κρητικός με αφορμή την σημερινή τελετή για την ορκωμοσία του νέου δημάρχου και των μελών του δημοτικού συμβουλίου.

«Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από σύγχυση αξιών, αμφισβήτηση θεσμών και απαξίωση της πολιτικής ζωής, οι αιρετοί θα πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο συμπεριφοράς και σεβασμού, μέτρο αφοσίωσης και παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού προς την κοινωνία και τη νέα γενιά, η οποία προσδοκά από εμάς να ισχυροποιήσουμε την καταπονημένη τους ελπίδα», υπογραμμίζει ο κ. Κρητικός και προσθέτει πως η παράταξη του θα δώσει τον αγώνα για το καλό του τόπου καθώς ο στόχος είναι η γόνιμη συνεργασία και η σύνθεση των απόψεων.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο κ. Δημήτρης Κρητικός αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ροδίτισσες και Ροδίτες,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτή σας η εμπιστοσύνη μας δίνει δύναμη, αλλά και αποτελεί για εμάς μεγάλη ευθύνη.

Δύναμη να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την υλοποίηση του οράματός μας για ένα νησί σύγχρονο, μα ταυτόχρονα λειτουργικό και ανθρώπινο.
Αυτός ο όρκος που δίνουμε σήμερα, είναι πάνω από όλα όρκος καθήκοντος και δέσμευσης.
Όρκος που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα προοπτική, καθώς παλαιά και νέα στελέχη που συνθέτουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσουμε όλοι μαζί έναν σκληρό καθημερινό αγώνα για την πόλη και τα χωριά μας, με εντιμότητα, συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικό συντονισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή από τον Φ. Χατζηδιάκο

Θα ήθελα, λοιπόν, να συγχαρώ το Δήμαρχο και όλους τους εκλεγέντες και ιδιαίτερα τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους που θα βρεθούν για πρώτη φορά στο στίβο της Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας και να τους ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη.
Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από σύγχυση αξιών, αμφισβήτηση θεσμών και απαξίωση της πολιτικής ζωής, οι αιρετοί θα πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο συμπεριφοράς και σεβασμού, μέτρο αφοσίωσης και παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού προς την κοινωνία και τη νέα γενιά, η οποία προσδοκά από εμάς να ισχυροποιήσουμε την καταπονημένη τους ελπίδα.

Η «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ!
Οι εκλογές, φίλες και φίλοι, αποτελούν παρελθόν. Οι πολίτες έκριναν προγράμματα και πρόσωπα.

Τώρα περιμένουν από εμάς να παραμερίσουμε τις όποιες αντιθέσεις και να βρούμε όλα εκείνα που μας ενώνουν στον κοινό μας αγώνα για την πόλη και τα χωριά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε άξιοι της εντολής που μας έδωσε ο λαός.
Δεσμευτήκαμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις του. Δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά συναγωνιστές, στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε γόνιμη συνεργασία και σύνθεση των απόψεων.
Θέλουμε όμως αρωγούς και τους Δημότες οι οποίοι πρέπει να μάθουν να απαιτούν αυτά που δικαιούνται αλλά και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Εύχομαι πάνω απ’ όλα ΥΓΕΙΑ και καλή δύναμη σε όλους».

 144 total views,  2 views today