Η Thomas Cook άνοιξε το όγδοο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club – ένα αστικό boutiqueξενοδοχείο 18 δωματίων, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ρόδου.

Το ξενοδοχείο φέρνει το στοιχείο της τροπικής διακόσμησης των Cook’s Club στο κέντρο της Ρόδου,προσφέροντας σουίτεςμε μπαλκόνι με πανοραμική θέα και roof top πισίνα με bar, από όπου οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την εκπληκτική θέα.

Το «Cook’s Club City Beach Rhodes»έχει ένα ιταλικό εστιατόριο στο ισόγειο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και τους κατοίκους τηςΡόδου. Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από φρέσκα ζυμαρικά, πίτσα και paninis, ενώ υπάρχουν μεγάλα τραπέζια οικογενειακού τύπου για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους με τους φίλους τους ή λόγω της χαλαρής ατμόσφαιρας να δημιουργήσουν καινούργιους.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί όλο το χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους όσοι θέλουν να επισκεφθούν το νησί εντός ή εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ τοrooftopbar είναι ανοιχτό για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο και τα μέλη αυτού.

Ο κος EnricNoguer, Επικεφαλής των Ξενοδοχείων και Θερέτρων της ThomasCook, δήλωσε: «Όταν λανσάραμε το Cook’s Club πριν από δύο χρόνια, φέραμεξενοδοχεία με urban αρχιτεκτονική και διακόσμησηστην παραλία. Τώρα, με το άνοιγμα του πρώτου παραθαλάσσιου αστικού ξενοδοχείου (citybeachhotel), είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και ελπίζουμε να αποτελέσει πρότυπο για την επέκταση του Cook’s Club και σε άλλους δημοφιλείς παραθαλάσσιους και ηλιόλουστους αστικούς προορισμούς.»

Το «Cook’s Club City Beach Rhodes»ακολουθεί μία σειρά νέων ξενοδοχείων που άνοιξαν στην Τουρκία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Βουλγαρία. Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδαςCook’sClub άνοιξε στην Κρήτη το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ν. Αιγαίο: Στις 825.923 οι διεθνείς αφίξεις ως τα μέσα Σεπτέμβρη

Το Cook’sClub δημιουργήθηκε για μια νέα γενιά ταξιδιωτών, δίνοντας έμφαση στον μοντέρνο σχεδιασμό, το εξαιρετικό φαγητό και ποτό, με DJs δίπλα στην πισίνα και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό το καθεστώς franchise και διοικείται από τον κ.Γαβριήλ Καραθωμά, ο οποίος λειτουργεί, επίσης, το Cook’s Club Tigaki Kos, το οποίο άνοιξε αυτό το καλοκαίρι και το SmartlineMoreMeniResidence, το οποίο βρίσκεται επίσης στο Τιγκάκι της Κω.

Το κόστος ανακαίνισης του ξενοδοχείου ανήλθε στα € 1,2 εκατομμύρια.

 302 total views,  2 views today