Με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους και μέσα σε ευχάριστο κλίμα, η κα Άννα Ζωάννου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρόδου με Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργάνωσαν καλοκαιρινή γιορτή για να αποχαιρετήσουν τα παιδιά που συμμετείχαν στα Κοινωνικά Φροντιστήρια.

Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο των συνοδευτικών υπηρεσιών του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ) από το Δήμο Ρόδου με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής γιορτής και μέσα σε μία γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και απασχολήθηκαν δημιουργικά με κατασκευές και παιχνίδια. Παράλληλα δοκίμασαν εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ που τους παρατέθηκε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι μικροί μαθητές κατά την παρουσίαση ταχυδακτυλουργικών κόλπων και παιχνιδιών από τον θεατρολόγο κ. Κωνσταντίνο Τρέχα, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Απόδημου Ελληνισμού, ο οποίος μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά εκ μέρους του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

Η κα. Άννα Ζωάννου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και εύχεται ένα δημιουργικό και καλό καλοκαίρι.

 176 total views,  2 views today