Με την παρουσία της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφ. Ζαχαράκη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις μνήμης για τον Δημήτρη Κρεμαστινό, στον Αρχάγγελο.

Χθες στις 4 το απόγευμα έγινε η ονοματοδοσία του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου σε “Δημήτριος Κρεμαστινός”, παρουσία της κυρίας Ζαχαράκη και των τοπικών αρχών κι εν συνεχεία τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης-αναγνωστηρίου (δωρέα της συζύγου του Τζένης Κρεμαστινού) στο Α’ δημοτικό σχολείο του χωριού.

Σήμερα το πρωί η υφυπουργός παρέστη στο εξάμηνο μνημόσυνο του Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού, στην ονοματοδοσία οδού από Άγιο Γεράσιμο προς Τράπεζα Πειραιώς έως Φαρμακείο Σαραγά, σε οδό «Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού» και στα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου καθηγητή, υπουργού και αντιπροέδρου της Βουλής, δωρεά της Αναστασίας Πατσάη.

Επιπλέον, χθες το πρωί η κ. Ζαχαράκη συμμετείχε σε εκδήλωση βράβευσης μαθητών του 4ου ΓΕΛ Ρόδου που διακρίθηκαν με το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η δική μου Βιοηθική» που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής (ΕΕΒ) και το Εργαστήρι Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 1,446 total views,  2 views today