Από την Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ρόδου ανακοινώνονται τα ακόλουθα σχετικά με την υποβολή των εκπρόθεσμων αιτήσεων και τις προϋποθέσεις για τις εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τηνΔευτέρα 30 Αυγούστου 2021, στη διεύθυνση  https://www.rhodes.gr/egwebapps.

  1. Τα νήπια θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα 2.5 έτη, την ημέρα που θα υποβληθεί η εκπρόθεσμη ηλεκτρονική αίτηση. Σε διαφορετική περίπτωση η ηλεκτρονική αίτηση θα απορρίπτεται.
  2. Στις εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις για ΤΡΟΦΕΙΑ, οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι τέσσερις (4) παιδικούς σταθμούς και θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
  3. Στις εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ, οι μητέρες θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι δύο παιδικούς σταθμούς από τις Δομές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα πρέπει να επισυνάψουν το voucherπου τους έχει χορηγηθεί καθώς και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (ατομική κάρτα  υγείας παιδιού & αντίγραφο βιβλιαρίου εμβολίων)
  4. Η επιλογήτων εγγραφόμενων νηπίων, θα γίνει με σειρά προτεραιότητας βάσει του ηλεκτρονικού αριθμού πρωτοκόλλου, των σταθμών που έχουν δηλωθεί και των θέσεων που υπάρχουν ανά σταθμό. Την ευθύνη υποβολής των αιτήσεων θα έχουν αποκλειστικά οι γονείς.

 Τηλέφωνα επικοινωνίας για απορίες και προβλήματα στη Δ/ νση Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου και στα τηλ. 2241003891, 2241003890, 2241031882 και τις ώρες 9.00 π.μ.- 14.00 μ.μ. και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosxolika@gmail.com

 254 total views,  2 views today