Και με δελτίο τύπου απαντά η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» με αφορμή τις προσλήψεις για την ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για να απαντήσουμε στην προσβλητική και γεμάτη εμπάθεια για το Ε.Κ.Ρ  ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της παράταξης ‘Ρόδος Δύναμη Πολιτών’ και του επικεφαλής της που κρύβεται από πίσω του. Το κάνουμε για να προστατέψουμε το κύρος του θεσμού που υπηρετούμε αλλά και τα μέλη μας από τα όσα προσβλητικά αναφέρονται σε αυτήν.

Όπως οφείλατε να γνωρίζετε στο Ε.Κ.Ρ δεν υπάρχουν πρωτοπαλίκαρα κανενός!! Δραστηριοποιούνται συμπολίτες μας εργαζόμενοι που σε βάρος της προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής δίνουν μάχες για την υπεράσπιση των εργαζομένων που εκπροσωπούν. Δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί! Είναι άνθρωποι με προσωπικότητα και εκλέγονται από τους εργαζόμενους. Επιπλέον είναι ενεργοί και ελεύθεροι πολίτες που έχουν δικαίωμα να κάνουν τις επιλογές τους, πολιτικές, κοινωνικές ή αυτοδιοικητικές.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε στην παράταξή σας δραστηριοποιούνται επίλεκτα στελέχη του Ε.Κ.Ρ και μέλη της Διοίκησής του που έχουν εκλεγεί μαζί σας στο προηγούμενο και στο τωρινό Δημοτικό Συμβούλιο. Μήπως κατατάσσονται και αυτοί στα πρωτοπαλίκαρα;

Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει!!

Τώρα επί της ουσίας. Το Ε.Κ.Ρ διαχρονικά στηρίζει τη λειτουργία της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ, έχει δώσει μάχες για να παραμείνει ζωντανή, να λειτουργεί σε μόνιμη βάση, να έχει σταθερούς κανόνες λειτουργίας και να σταματήσουν οι εργαζόμενοί της να είναι όμηροι της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής. Δυστυχώς κανένας Δήμαρχος, πρώην ή νυν, δεν θέλησε να βάλει αυτούς τους κανόνες γιατί θα έχανε την εκλογική του πελατεία.

Και επειδή για όλα τα δεινά που συμβαίνουν στην περιοχή μας φταίει το Ε.Κ.Ρ, να σας θυμίσουμε ότι η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ έκλεισε επί δικής σας θητείας τον Δεκέμβριο του 2018, και μόνο χάρη στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της και του Ε.Κ.Ρ καταφέραμε να την επαναφέρουμε στη ζωή, αφού είχαμε κάνει το ζήτημα αυτό πρώτο θέμα σε όλη την προεκλογική περίοδο το 2019 και δεσμεύσαμε εγγράφως όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων για την επαναλειτουργία της.

Όσο για το «όψιμο ενδιαφέρον» σας για τα προβλήματα των εργαζομένων, καλούμε τον επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχο να περάσει από τα γραφεία μας όποτε θέλει για να δει από κοντά τους εκατοντάδες εργαζόμενους που  καθημερινά ζητούν και βρίσκουν στήριξη στο Ε.Κ.Ρ. Εννοείται χωρίς προσωπικό φωτογράφο γιατί το θέαμα των απεγνωσμένων εργαζομένων δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά παιχνίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επειδή η κοινωνία και οι εργαζόμενοι έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουν από τις υπαρξιακές αγωνίες πρώην και νυν αιρετών που ανακαλύπτουν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν για να βρίσκονται στην επικαιρότητα, ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε. Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να αντιμετωπίσουμε.

Σταματήστε να λειτουργείτε ως αντιπολιτευτική παράταξη του Ε.Κ.Ρ. Ο ροδιακός λαός σας έδωσε άλλο ρόλο.

 398 total views,  2 views today