Σε αντίδραση για το νομοσχέδιο συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο  Ρόδου.Έγινε ενημέρωση και ανάλυση των επίμαχων άρθρων του νομοσχεδίου από τους καλεσμένους τον δικηγόρο, κ. Κωνσταντίνου  Χαλκιά , και τον Επιθεωρητή Εργασίας του Σ.Ε.Π.Ε Ρόδου, κ. Ηλία  Βασιλάκη οι οποίοι ανέλυσαν το νομοσχέδιο.

Για το θέμα αυτό εκδόθηκε ανακοίνωση από το Εργατικό Κέντρο στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι πρώτες συγκεντρώσεις με αφορμή την ψήφιση του αντεργατικού Νομοσχεδίου.  Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Κ.Ρ στις 19:00 το απόγευμα, κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, Εγγλέζος Παναγιώτης, ο Υπεύθυνος Τύπου, Φραντζολάκης Γεώργιος και ο Εκπρόσωπος του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, κ Μουτσάκης Κωνσταντίνος. Επίσης, πήραν μέρος οι εκπρόσωποι των σωματείων-μελών του Ε.Κ.Ρ και εργαζόμενοι.  Έγινε ενημέρωση και ανάλυση των επίμαχων άρθρων του νομοσχεδίου από τους καλεσμένους τον δικηγόρο, κ. Χαλκιά Κωνσταντίνο, και τον Επιθεωρητή Εργασίας του Σ.Ε.Π.Ε Ρόδου, κ. Βασιλάκη Ηλία, οι οποίοι ανέλυσαν το νομοσχέδιο.

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος από τα συνδικαλιστικά στελέχη και τους εργαζόμενους και δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις από τους ομιλητές.

ΤΟ Ε.Κ.Ρ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

 

 

 368 total views,  4 views today