Ελευθερία Οίκουτα : Η Δημοκρατία μίλησε χθες !

239

«Η Δημοκρατία μίλησε χτες! Το ΠΑΣΟΚ  Δυνατά στο Προσκήνιο! Όσο για μένα ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και στήριξη που είχα σε αυτό το υπέροχο ταξίδι με τις αξέχαστες εμπειρίες!!!
Συγχαρητήρια στον  Γιώργο Νικητιάδη  για την πρωτιά που πέτυχε»

Αυτό υπογραμμίζει σε γραπτό μήνυμα της για το αποτέλεσμα των εκλογών η κ.Ελευθερία Οίκουτα που ήταν υποψήφια  στις εθνικές  εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Η Δημοκρατία μίλησε χτες! Το ΠΑΣΟΚ  Δυνατά στο Προσκήνιο! Όσο για μένα ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και στήριξη που είχα σε αυτό το υπέροχο ταξίδι με τις αξέχαστες εμπειρίες!!!
Συγχαρητήρια στον  Γιώργο Νικητιάδη  για την πρωτιά που πέτυχε.  Τώρα θα έχουν δυνατή  φωνή τα Δωδεκάνησα μας !!!! Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου που πάλεψαν να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα στα Δωδεκανησα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
τους γιους μου Γιώργο και Μάριο Χατζηδημητρίου για την αγάπη τους. Όλα τα ανίψια μου με τις γυναίκες και τους άντρες τους που με πίστεψαν.Τις αδελφές μου και τον γαμπρό μου Γιάννη . Την αγαπημένη μου συμπεθέρα Ρουλα Βογιατζη και τον Θωμά που στάθηκαν κερί αναμμένο για μένα.
Όλους τους αγαπημένους μου φίλους και ιδιαίτερα τη παιδική φίλη μου Μαριέτα Λεβέντη που κάθε μέρα ήταν δίπλα μου.
Τους συντρόφους μου της  Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αρχαγγέλου Ευχαριστώ Αρχαγγελίτες μου για την εμπιστοσύνη και την ΠΡΩΤΙΑ που μου δώσατε στο χωριό μας.  Σημαίνει πολλά για μένα!
Ευχαριστώ τους νησιώτες από τους Λειψούς μέχρι το Καστελόριζο και την Κάρπαθο που πρώτη φορά έσφιγγα το χέρι σας και με εμπιστεύτηκατε δινοντας μου την ψήφο σας . Δεν θα σας απογοητεύσω ΠΟΤΕ.
Όλους τους αγαπημένους μου φίλους από την Ομογένεια της Νέας Υόρκης ειδικά Timoleon Kakouros  George Drogaris Emannuel Michelakis Τάσο Βασιλάκο Maria Foutouli  Ζωή Κουτσουπακη George Christodoulou την κοινότητα του Τίμιου Σταυρού Μπρούκλιν Gerasimos Makris  Holy Cross Philoptochos  Eleni Fikias τον Πρόεδρο Δημήτρη Καλαμαρά για όλη την αγάπη και τη στήριξη τους σε αυτόν τον τίμιο αγώνα που έδωσα για τα Δωδεκάνησα μας.