Την αγωνία  του για την εξέλιξη της φετινής σεζόν,  εξέφρασε μιλώντας στον Sky o αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κώστας Ταρασλιάς.

Αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς που δεν προχωρούν όσο γρήγορα πρέπει ώστε να δημιουργηθεί  το  τείχος προστασίας που θα ελκύσει τουρίστες από τις μεγάλες τουριστικές αγορές.

«Είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος γιατί παρά το γεγονός ότι είχαμε 340 πτήσεις και 20.000 τουρίστες. Πρέπει να γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τους εμβολιασμούς.   Δεν μπορεί να θέλουμε να δουλέψουμε αυτό το καλοκαίρι και να έχουμε δέκα κρούσματα την ημέρα», τόνισε ο κ. Ταρασλιάς.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στο μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει από άλλους προορισμούς.

«Χρειάζεται  να γίνει όλη η απαραίτητη διαφήμιση, για να έρθουν τουρίστες στη Ρόδο», είπε  ενώ αναφέρθηκε και στη δράση που θα γίνει αποκλειστικά για την αγορά του Ισραήλ.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και  στα κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν για να γίνουν οι εμβολιασμοί.

«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να φορούν τη μάσκα τους  και να  τηρούν αποστάσεις τουλάχιστον. Δεν μπορεί να πάει καλά ο τουρισμός, με δέκα κρούσματα την ημέρα.Το ψωμί μας είναι ο τουρισμός.  Δεν μπορώ καν  να χαρώ για το βραβείο που πήραμε με την κατάσταση που επικρατεί », τόνισε και κάλεσε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου να ενημερώσει τους εργαζόμενους για την αναγκαιότητα της σωστής τήρησης των υγειονομικών μέτρων και των εμβολιασμών.

Στις πιέσεις που ασκούν ξενοδόχοι στους εργαζόμενους για να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι  αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky o πρόεδρος του ΕΚΡ κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

«Είναι θέμα σωστής ενημέρωσης του κόσμου για να γίνουν οι εμβολιασμοί . Και το υπουργείο Υγείας να δώσει λύση. Οι εργαζόμενοι φοβούνται να πάνε να εμβολιαστούν.  Σε κάποια ξενοδοχεία ασκούνται πιέσεις στο προσωπικό τους για να εμβολιαστούν», είπε ο πρόεδρος του ΕΚΡ και δεσμεύθηκε για  την ενημέρωση των εργαζομένων.

 647 total views,  2 views today