Την περαιτέρω ενίσχυση των ποσοστών του στα Δωδεκάνησα και την κατάκτηση μιας έδρας επιδιώκει το Κίνημα Αλλαγής. Μιλώντας στον Sky σήμερα ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος κ. Νικηφόρος Παπανικόλας τόνισε πως είναι εφικτός στόχος η κατάκτηση μιας έδρας .

Βέβαια θα ήταν βέβαιη και η δεύτερη έδρα ή περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του κόμματος στα Δωδεκάνησα αν στο ψηφοδέλτιο συμμετείχε και ο πρώην υπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης.

Ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ εμφανίζεται ενωτικός δηλώνοντας πως τώρα είναι η ώρα της μάχης.

Αυτό σημαίνει πως ούτε και η περιθωριοποίηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου πρέπει να λειτουργήσει αρνητικά στη συνείδηση των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ.

«Προσπαθούμε να έρθουμε κοντά στους πολίτες και να αυξήσουμε τα ποσοστά μας. Ο κόσμος πρέπει να έρθει ξανά κοντά στην πολιτική και να μην απέχει από τις εκλογές . Εμείς εξηγούμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος ο οποίος όμως δεν είναι εύκολος γιατί χρειάζεται δουλειά. Πρέπει να μάθουμε και να μιλάμε και εμείς πολιτικά για να πλησιάσουμε τον κόσμο», δήλωσε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ κ. Νικηφόρος Παπανικόλας.

Σε ερώτηση για τα ποσοστά που μπορεί τοπικά να κατακτήσει το κόμμα ο κ. Παπανικόλας δήλωσε:

«Τοπικά πάμε καλά . Βοηθάει και το ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους. Τα ποσοστά μας θα είναι εκεί που πρέπει και θα πάρουμε και μια έδρα. Το θέμα τι θα γίνει μετά τις εκλογές με τα ποσοστά που θα έχουμε. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις μετά την αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου. Τώρα μπροστά μας έχουμε μια μάχη και θα τη δώσουμε ενωμένοι».

Να είμαστε με το παλάτι και όχι με τον εκάστοτε αυτοκράτορα

Όσο για το αν θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους και στα Δωδεκάνησα η περιθωριοποίηση του Ευάγγελου Βενιζέλου ο κ. Παπανικόλας δήλωσε ότι η παράταξη πρέπει να μείνει ενωμένη .
“Να είμαστε με το παλάτι και όχι με τον εκάστοτε αυτοκράτορα. Δεν χρειάζεται να λερώσουμε τα χέρια μας επειδή συγκυριακά πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις. Το ΚΙΝΑΛ θα βρει το δρόμο του”, είπε

Αγώνας να κρατηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί θα διατήσει τις δυνάμεις του στη χώρα και στα Δωδεκάνησα εξέφρασε μιλώντας στον Sky o Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Αποστολίδης.

“Είναι λογικό μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης να υπάρχει φθορά. Στόχος μας είναι η νίκη στις εκλογές και η διατήρηση των δυνάμεων μας στην Ελλάδα και στο νομό Δωδεκανήσου”, δήλωσε ο Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Αποστολίδης.

Σε ερώτηση για τα έργα που έχουν γίνει έκανε λόγο για το μεταφορικό ισοδύναμο που αποτελεί όπως υποστήριξε νησιωτική πολιτική.

Αναφορά έκανε και στις μονάδες αφαλάτωσης που τέθηκαν σε λειτουργία στα νησιά για να μην μεταφέρεται το νερό με υδροφόρα πλοία και να υπάρχει επάρκεια.

Ο κ. Αποστολίδης υπερασπίστηκε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και στον τομέα της οικονομίας παρά το γεγονός ότι ακόμη και τώρα που η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια όπως υποστηρίζεται εξακολουθούν να κλείνουν επιχειρήσεις.

 192 total views,  2 views today