Το γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης επί συνταξιοδοτικών θεμάτων σκοπεύσει να επισκεφθεί το νησί της Ρόδου .

Σκοπός της επίσκεψης είναι η καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ που τώρα κατοικούν στο νησί.
Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για το σκοπό αυτό , κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σδε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στη Ρόδο , πρόθυμο να λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα απασχολεί τους πολίτες.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 18η Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 και θα διαρκέσει εως τις 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕΔ επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 8 .

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον επίτροπο ( Warden) του νησιού κ. Χρήστο Ζαβοριανό στο κινητό 6946797587 ή στο γραφείο κοινωνικών ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα στο 210 7202426 καθημερινά από 09:30-11:30 εκτός Τετάρτης .

 180 total views,  2 views today