Εντατικές ετοιμασίες στην Π. Πόλη για το άνοιγμα της σεζόν τέλος Μαρτίου

203

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες για την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων στην Μεσαιωνική Πόλη.

Η τουριστική σεζόν έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου με αρκετές πτήσεις τσάρτερ .

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός της Μεσαιωνικής Πόλης ετοιμάζονται με γρήγορους ρυθμούς για να υποδεχθούν τους πρώτους τουρίστες.

Ανησυχούν για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που μπορεί  να έχει ο  πόλεμος στον τουρισμό αλλά η έναρξη και η επιτυχία της τουριστικής σεζόν είναι ένα  μεγάλο στοίχημα που θα

«Κάποιοι ξεκίνησαν ήδη τις ετοιμασίες τους για το άνοιγμα της σεζόν . Άλλοι επιχειρηματίες αναμένουν να αρχίσουν να ετοιμάζονται μετά τις 25 Μαρτίου. Αγωνιούμε όμως και για τις εξελίξεις που αφορούν τον πόλεμο. Ακυρώσεις δεν έχουμε και αυτό μας δίνει δύναμη», δήλωσε στον Sky 100,8  η εκπρόσωπος τύπου του Συλλόγου Επαγγελματιών Επιχειρηματιών της Μεσαιωνικής Πόλης  κ. Αγγέλου.

H περιοχή μας τόνισε η κ. Αγγέλου ήταν ψηλά στις προκρατήσεις και προχωράμε να ανοίξουμε τη σεζόν στο τέλος του Μαρτίου μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Δυναμική στην περιοχή θα δώσει και  η κρουαζιέρα καθώς έχουν προγραμματιστεί 478 κατάπλοι φέτος.

«Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου οι δικές μας πληροφορίες δείχνουν πάρα πολλές αφίξεις», είπε.

Πριν το άνοιγμα  της σεζόν υπάρχει συνεργασία  και επικοινωνία  όπως τόνισε  η κ. Αγγέλου με το Δήμο Ρόδου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων  της περιοχής.

Εκλογές στο ΣΕΕΠΠ τον Απρίλιο

Ετοιμασίες όμως γίνονται στο Σύλλογο και για τις εκλογές που θα γίνουν τον Απρίλιο για την ανάδειξη νέας διοίκησης .

 

Φωτογραφία : Ν . Νάνεφ