Η Ε. Ντεκό, που φώτισε την Ακρόπολη, επιμελείται το “Ήχος και Φως”

980

Με αφορμή το νέο φωτισμό της Ακρόπολης από τη γνωστή σχεδιάστρια φωτισμού-μελετήτρια Ελευθερία Ντεκό, η οποία ως γνωστόν έχει βραβευθεί με ΕΜΜΥ για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, κι έχει αναλάβει το Ηχόραμα του “Ήχος και Φως” ο Πρόεδρος της εταιρίας “Ήχος και Φως ΑΕ” Κώστας Βρούχος μίλησε στον sky για το έργο της ανάπλασης, εν αναμονή των εξελίξεων.

Η εταιρία έχει αναλάβει τη μετατροπή του ανθόκηπου του «Ήχος και Φως», που θα περιλαμβάνει ένα σύγχρονο θεματικό πάρκο πολιτισμού, το οποίο θα συνδέει τη μεσαιωνική ιστορία της πόλης με το σήμερα και θα έχει ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες.

Ο κ Βρούχος σημείωσε ότι η Ε. Ντεκό ξεκίνησε μαζί τους τη συνεργασία για το Ηχόραμα από το 2009, επί δημαρχίας Χ. Χατζηευθυμίου.

“Δεν έχουμε καταλάβει γιατί καθυστερεί το έργο. Περιμένουμε από το Δήμο Ρόδου να αξιολογήσει την πρόοδο του έργου, και είτε για να δοθεί παράταση να ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι τη λειτουργία του, είτε αν θα κηρύξει έκπτωτη την εταιρία μας. Εμείς πληρώνουμε κανονικά τις υποχρεώσεις μας. Να προσθέσω ότι παρότι έχουμε 21 μηχανικούς στην εταιρία μας, φέραμε τους καταλληλότερους μελετητές, για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βρούχος.