Εξαφάνιση μικρού Μπεν: Μαζεύουν αμοιβή για όποιον λύσει το μυστήριο!

524

Μπορεί ο μικρός Μπεν να εξαφανίστηκε πριν από 29 ολόκληρα χρόνια ωστόσο η οικογένειά του, δεν σταματάει μέχρι σήμερα να αναζητά την αλήθεια για το τι συνέβη, στο μόλις 21 μηνών αγοράκι, στο νησί της Κω.

Παρά τις έρευνες όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει βρεθεί ίχνος από τον Μπεν. Πολλά σενάρια υπάρχουν για το τι μπορεί να του συνέβη. Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια είχε “ανοίξει” δεύτερος κύκλος ερευνών στην Κω, όπου εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991. Πάλι όμως, δεν υπήρξε κάποιο “χειροπιαστό” αποτέλεσμα.

Σε μια νέα προσπάθεια να μάθει την αλήθεια, η οικογένειά του, αποφάσισε να μαζέψει χρήματα, για να τα δώσει ως αμοιβή, σε όποιον λύσει το μυστήριο!

Click4More: Σήμερα ο μικρός Μπεν θα γιόρταζε τα 31α γενέθλιά του – Συγκινητική ανάρτηση από την μητέρα του

Για αυτό καλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το τι συνέβη στον Μπεν να επικοινωνήσει μαζί τους.

“Έχετε οποιαδήποτε πληροφορία στο τι συνέβη στον Μπεν; Εάν η απάντησή σας είναι “ναι” παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Γνωρίζετε ότι κάτω από τους ελληνικούς νόμους, κανείς δε θα κατηγορηθεί με ποινική δίωξη για αυτή την πράξη” αναφέρει η οικογένεια του μικρού Μπεν, καθώς έχουν περάσει τα χρόνια παραγραφής των αδικημάτων…

Στόχος, είναι να μαζευτούν 10.000 λίρες – περίπου 11.000 ευρώ δηλαδή. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η οικογένεια μέσα από τη σελίδα που έχει γίνει στο facebook για τον μικρό Μπεν, ήδη έχουν μαζευτεί 2.000 λίρες από δωρεές…