Νέα επίθεση εξαπολύουν αστυνομικοί κατά του διοικητή του Τμήματος της Ρόδου.

Mε αφορμή την νέα αυτή επίθεση ο πρόεδρος των αξιωματικών κ. Καλαμάτας με γραπτή δήλωση προσπαθεί να επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τα τελευταία χρόνια οι ανώνυμες και οι ψευδείς κατηγορίες μεταξύ των Αστυνομικών αλλά και Αξιωματικών προφανώς έχουν λάβει απίστευτες διαστάσεις προκαλώντας μια αλγεινή εντύπωση στην κοινωνία ότι υπάρχουν μάχες και μαχαιρώματα. Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι χάνεται η εμπιστοσύνη στο έργο μας.

Το τραγικό της όλης Ιστορίας  είναι ότι οι Ανώτεροι Αξιωματικοί και Διοικητές Υπηρεσιών ” χρεωνόμαστε”  τις Προκαταρκτικές και τις Ενορκες Διοικητικες Εξετάσεις πέραν του πολύ μεγάλου όγκου των Ευθυνών της Διοίκησης. ( Μείζον ζήτημα και το αναφέρω ως εστία σκέψεως και βαθέως προβληματισμού καθότι χρόνια Αγωνίζομαι για την επίλυση του).

Ως Αγωνιστής Συνδικαλιστής έχω αναφέρει σε όλους τους τόνους ότι: Με τις ΕΔΕ που χρειαζόμαστε ως Διοικητές στο σύνολο της Υπηρεσιακής ζωή μας θα είχαμε πάρει από 10 Μεταπτυχιακά ο καθένας).

Πριν λίγες ημέρες Αστυνομικός του Α. Τ Ρόδου και της Α. Δ Δωδ/ σου “κρέμασε πάλι στα μανταλάκια” ( διαδίκτυο) τους Αξιωματικούς της Ευθύνης και της Προσφοράς.

Επειδή Υπηρετούμε στο νησί 20  χρόνια σας απαντώ ως Πρόεδρος των Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου ότι το όνομα μας οι Διοικητές  το κτιζουμε μέσα απ την πορεία μας ως Αξιωματικοί. Καλώ λοιπόν τους εκατοντάδες Αστυνομικούς του Νοτίου Αιγαίου αλλά και τους δεκάδες Αξιωματικούς να κτίζουν τον χαρακτήρα τους μέσα απ την Υπηρεσιακή τους Συνείδηση και την προσφορά τους στον Συνάδελφο και στην κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σύλληψη διαρρήκτη που "ξάφρισε" καταστήματα καλλυντικών

Κι αν η ψυχή τους αδυνατεί να συνυπάρξει με τον Συνάδελφο τους, τότε  να λύνουν τις όποιες διαφορές τους ( εαν υπάρχουν) στα ποινικά ή αστικά δικαστήρια και να μην δηλητηριάζουν το κλίμα στο Α. Τ Ρόδου ή στην Διεύθυνση ή στο Νότιο Αιγαίο. Έχουμε σοβαρή αποστολή στο δισάκι μας κύριοι. Η κατάσταση στους δρόμους με τα  τροχαία ατυχήματα ρεκόρ φέτος το καλοκαίρι,  τα προβλήματα της κοινωνίας και το έγκλημα  δεν μπορουν να περιμένουν  να λύσετε εσεις τις όποιες  δικές διαφορές.

Όλοι στα καθήκοντα μας κι ο καθείς όπου ετάχθη.

Στηρίζουμε για ακόμη μια φορά με δυναμικό τρόπο   τον Διοικητή του Α. Τ Ρόδου. Στηρίζουμε για ακόμη μια φορά την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου επειδή της αξίζει κάτι καλύτερο συμφωνα με την προσπάθεια της.

Στηρίζουμε ολους τους Διοικητές των μεγάλων Υπηρεσιων και των νησιών του Αιγαίου μας και θα τους στηρίζουμε για πάντα διότι  η ευθύνη, η αποστολή και το Χρέος μας απέναντι στην κοινωνία  δεν μπορούν να περιμένουν.

Ευθύμιος Ι. Καλαμάτας

Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου

 196 total views,  2 views today