Επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό με μουσική και πυροτεχνήματα

635

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και παράλληλα της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου  Χωριού που φέτος στήθηκε πίσω από το Δημαρχείο.

Όπως εξήγησε με δηλώσεις του σήμερα ο αντιδήμαρχος κ. Α Κολλιάδης η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου έγινε με βασικό κριτήριο την ασφάλεια των παιδιών που θα συγκεντρώνονται  καθημερινά.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό  πάντως  διαθέτει μικρό  παγοδρόμιο , τον Αγιο Βασίλη  με το έλκηθρο του,  καρουζελ,τρενάκι  και πολλά καραμελόσπιτα στα οποία μικροί και μεγάλοι μπορούν να βρουν ωραία αντικείμενα για δωράκια και αρκετές λιχουδιές.

Η εστίαση παρέχει σνακ για ελαφρά γεύματα μικρών και μεγάλων.

Την έναρξη των εκδηλώσεων έκανε η Φιλαρμονική του Δήμου και ο κ. Κολλιάδης που καλωσόρισε τον κόσμο που αψήφησε το τσουχτερό κρύο και έσπευσε να παρακολουθήσει αυτά που ετοίμασαν οι διοργανωτές.

«Eκ μέρους του δημάρχου  και της Δημοτικής Αρχής να έχετε όλοι καλά Χριστούγεννα καλή Χρονιά με περισσότερα καλά και λιγότερες δυσκολίες. Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ . Eτοιμάσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα με διάφορες εκδηλώσεις για τις επόμενες 25 ημέρες. Ξεκινάμε με τη Φιλαρμονική της Ρόδου», τάνυσε ο κ. Κολλιάδης

Στην  εκδήλωση έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης,ο βουλευτής κ. Γιάννης Παππάς,  οι αντιδήμαρχοι Κωστας Ταρασλιάς  Α . Σπανός , Τηλ Καμπούρης, Ν Φλοσκάκης,  ο κ. Μηνάς Νικολάου ο κ Γ. Πόκκιας η πρόεδρος  της τοπικής κοινότητας Ρόδου κ. Μάνθα Ζιώγου δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί πολίτες.

Μετά το  καλωσόρισμα του  κ. Κολλιάδη ακολούθησε η ρίψη πυροτεχνημάτων που  έκαναν όσους ήταν  στο κέντρο να ξαφνιαστούν  και τους παρευρισκόμενους να στρέψουν το βλέμμα στον ουρανό για να δουν τις εικόνες.

Ακολούθησε εκδήλωση με τους Lucky 13 Μιχάλη  Τσαβαρή ,  και Πανορμίτη Ροδίτη σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 

 

 

smart

smart

 

smart