Επίσκεψη παιδιάτρου στην Ηρωική Νήσο Κάσο

235

Την   Τρίτη  15  Μαρτίου  θα βρίσκεται  στην Η.Ν. Κάσο ο παιδίατρος του νοσοκομείου  Καρπάθου Μάνος Νισύριος για την πραγματοποίηση τακτικού ιατρείου.

Οι παιδιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολυδύναμο  Ιατρείο Η.Ν. Κάσου τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

  • Για την Τρίτη (15-03-2022)  από τις 17:00 έως τις 19:00,
  • Για την Τετάρτη  (16-03-2022)  από τις 09:00 έως τις 13:00.

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου Μιχάλης  Ερωτόκριτος με την ευκαιρία της επίσκεψης του παιδίατρου στην Η.Ν. Κάσο  ανέφερε τα παρακάτω :

« Μετά την απασχόληση στρατιώτη φυσικοθεραπευτή που προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες του σε κατοίκους του νησιού, κάναμε ενέργειες προς τον Διοικητή των νοσοκομείων Ρόδου και  Καρπάθου κ. Ρουμάνη και εξασφαλίστηκε η επίσκεψη σε μηνιαία βάση γιατρών ειδικότητας από το Γ. Νοσοκομείο Καρπάθου, όπως αυτές του παιδιάτρου του οφθαλμιάτρου του ορθοπεδικού και άλλων. Με τον τρόπο αυτό προστατεύουμε την δημόσια υγεία στο μέτρο του δυνατού, εξασφαλίζοντας υγειονομικές υπηρεσίες κυρίως σε ευαίσθητες ομάδες όπως αυτές των παιδιών και των ηλικιωμένων και όχι μόνο.    Παράλληλα  προσπαθούμε για τη συνεχή και πλήρη στελέχωση του ΠΠ Ιατρείου της Η.Ν. Κασου.  Αποτελεί  σταθερό στόχο μας η διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας σε μια απομακρυσμένη νησιωτική  περιοχή όπως η δική μας » .