Τα γραφεία των Ακαδημιών του ΑΣ Ρόδος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ, υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης.

Ο κ. Καρίκης ο οποίος συνοδευόταν από τον υπεύθυνο των Island Games Τάκη Μιχαηλίδη, συζήτησε με τους υπεύθυνους και έκανε μια εποικοδομητική κουβέντα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με βασικότερο όλων το γηπεδικό. Άκουσε με μεγάλη προσοχή τους υπεύθυνους της Ακαδημίας Μαρία Ξενάκη και Παναγιώτη Ταρατίτα καθώς και τον προπονητή Αντώνη Οικονόμου και τους τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να δώσει σοβαρές και ουσιαστικές λύσεις προκειμένου να γίνει ένα βήμα μπροστά. Τους ανέλυσε μάλιστα και το πλάνο που θα ακολουθήσει για τον αθλητισμό αμέσως μετά τις εκλογές.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή την επίσκεψη του στα γραφεία των Ακαδημιών, τόνισε τα ακόλουθα:

«Με μεγάλη χαρά επισκεφθήκαμε τα γραφεία των Ακαδημιών της Ρόδου. Η Ρόδος συνδέεται ουσιαστικά με την ιστορία του ποδοσφαίρου στο νησί. Όπως είδα όλες οι Ακαδημίες του συλλόγου δουλεύουν συστηματικά προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η παράδοση η οποία συνδυάστηκε φέτος και με το θετικό αποτέλεσμα της ανδρικής ομάδας που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική. Αναφερθήκαμε στο  ποδόσφαιρο και στις Υποδομές και ξεκάθαρα τόνισα στους υπεύθυνους ότι πρώτιστο μέλημα δικό μας θα είναι η ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μεγάλων παρεμβάσεων σε όλες τις υποδομές του νησιού. Είναι κάτι που νομίζω ότι δεν θα έχει αντίρρηση και η Περιφέρεια μέσα από μια προγραμματική σύμβαση, με την εμπλοκή πιθανόν και της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με ένα σεβαστό ποσό που θα φέρει τις υποδομές σε ένα πολύ καλό σημείο. Όλοι πρέπει να ενθαρρύνουμε αυτή την προσπάθεια γιατί μέσα σε αυτές τις Ακαδημίες βρίσκονται στα παιδιά μας. Είναι η πιο σοβαρή ενασχόληση που γλιτώνει τη νεολαία μας από τα χειρότερα και παράλληλα προβάλλει το νησί μας. Οι επισκέψεις αυτές που κάνουμε θα συνεχιστούν διότι θέλω να έχω μια άμεση επαφή με όλο τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό».

 220 total views,  2 views today