Προ διημέρου ο sky ασχολήθηκε με την ποιότητα του νερού στην πόλη της Ρόδου και ειδικότερα, στο Νιοχώρι, όπου μας έγινε η πρώτη καταγγελία για τη μυρωδιά και το χρώμα!

Φαίνεται πως υπάρχει θέμα με το νερό στην ευρύτερη περιοχή, αφού νέες καταγγελίες μας έρχονται, για την μυρωδιά του νερού που θυμίζει μυρωδιά μούχλας και για το χρώμα του, που κιτρινίζει προς το μεσημέρι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μυρωδιά θα πρέπει να οφείλεται σε υπερχλωρίωση που γίνεται για ευνόητους λόγους αλλά δεν είναι καλό αφού είναι επαναλαμβανόμενη ενέργεια και όχι όποτε είναι αναγκαία για συγκεκριμένο σκοπό.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Μανωλάκης σαφέστατα ήταν κατηγορηματικός πως θα ελέγξει άμεσα τα καταγγελόμενα. Επανέρχεται όπως είπαμε νέα καταγγελία και για το κίτρινο χρώμα που κατά την ΔΕΥΑΡ οφείλεται σε σκουριά από το εσωτερικό δίκτυο του καταναλωτή ή από χώμα που έτυχε στη ροή του νερού.

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μετά από την δημοσιοποίηση των καταγγελιών για το νερό στο Νιοχώρι, σωρηδόν παρόμοιες έρχονται από διάφορα σημεία της πόλης της Ρόδου. Πριν από λίγο μας απεστάλησαν φωτογραφίες – σοκ νερού που βγαίνει κίτρινο στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης…

Οφείλονται απαντήσεις στα ερωτήματα αφού οι καταναλωτές είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι…

 164 total views,  2 views today