Μετά από την παραίτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Θωμά Σωτρίλλη από την παράταξη της πλειοψηφίας, με τρόπο που δείχνει την καθεστωτική λειτουργία και αντίληψη, με περισσή αλαζονεία αλλά και με …έπαρση που βγαίνουν μέσα από την …γραφίδα της διαβόητης υπηρεσίας Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δόθηκε στην δημοσιότητα μια ανακοίνωση στην οποία …τάχα γίνεται δεκτή η ανεξαρτητοποίηση!

Η πρωτοφανής ανακοίνωση εκδόθηκε αμέσως μετά την παραίτηση και την σχετική δήλωση του κ. Σωτρίλλη, με …ύφος που καταγράφεται ως …παγκόσμια καινοτομία…και πατέντα!!

Ουσιαστικά για να φανεί το διαζύγιο «κοινή συναινέσει» η Υπηρεσία Τύπου επέλεξε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δεκτή έγινε από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, η παραίτηση του Θωμά Σωτρίλλη. Στην επιστολή που του απέστειλε ο Περιφερειάρχης, αναφέρει ότι σέβεται την απόφασή του, όπως έκανε πάντα σε ολόκληρη την μέχρι σήμερα κοινή τους διαδρομή, για την οποίαν και τον ευχαριστεί.

Σε δεύτερο χρόνο για να μην ακολουθηθεί η μέθοδος των …εκπυρσοκροτήσεων και να προωθηθεί αλλαγή στην ατζέντα για τους ίδιους, η ακριβοπληρωμένη υπηρεσία Τύπου της Περιφέρειας θέλησε να επανέλθει στην Μέτρηση Κοινής Γνώμης της OPINION POLL που έγινε για λογαριασμό του sky. Με ανάρτηση στο Facebook προσπαθεί να …πεί πως η αποδοχή για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού έχουν απήχηση στον Ροδιακό λαό και επομένως καλώς πράττει η Περιφέρεια κι επομένως αν και ο sky …ακολουθούσε θα είχε μεγαλύτερη απήχηση!! Η αστειότητα στο ύψιστο σημείο και η γελοιότητα στο αποκορύφωμα της.

Η ακριβοπληρωμένη υπηρεσία τύπου θα πρέπει να γνωρίζει πως είναι θεμιτό και έντιμο το 12% ακροαματικότητας, χωρίς ο sky να ξεπουλιέται στον διάβολο! Θα πρέπει ακόμη να γνωρίζει πως η ατζέντα είναι επί της ουσίας στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας και όχι σε θέμα προ δεκαημέρου: Επανερχόμαστε λοιπόν και λέμε πως, ΟΣΑ δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   180 νέα κρούσματα στη χώρα: Επιμένουν πως δεν υπάρχουν στη Ρόδο!

Η συνέχεια επί της …ατζέντας το πρωί της Δευτέρας…

 2,217 total views,  4 views today