Επεσαν στο κενό για χρέη στο Δημόσιο

1708

Το ζευγάρι που πήδηξε προς το θάνατό από κοινού από ένα 17όροφο κτίριο γραφείων της Νέας Υόρκης το πρωί της Παρασκευής, έχει εντοπιστεί.
Ο χειροπρακτικός Glenn Scarpelli και η σύζυγός του Patricia, ηλικίας 53 και 50 ετών, είναι τα θύματα της αυτοκτονίας αυτής νωρίς το πρωί, λόγω χρεών!


Ζούσαν κοντά στην Wall Street με τα δύο παιδιά τους, Isabella, 20, και Joseph, 19.
Μόλις ένα τετράγωνο από το κτίριο Empire State, βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, απ’ ότι φαίνεται, γιατί είχαν αποφασίσει την κοινή αυτοκτονία.
Πήδησαν από ένα παράθυρο του γραφείου του ένατου ορόφου γύρω στις 5:45 π.μ. και πέθαναν ακαριαία καθώς έπεσαν στη σκληρή άσφαλτο της Ανατολικής 33ης οδού, κοντά στη λεωφόρο Madison.
Η αστυνομία κάλυψε το σώμα τους με λευκά φύλλα όταν έφθασαν στο σημείο, κλείνοντας ολόκληρο το πολεοδομικό τετράγωνο για να ερευνήσουν την υπόθεση.

Το ζευγάρι άφησε πίσω του τις σημειώσεις αυτοκτονίας σε μια τσάντα, περιγράφοντας την «οικονομική τους κατάσταση». Μια φωτογραφία της σημείωσης του Glenn, που έλαβε η New York Post, δείχνει ένα μέρος της επιστολής, με το πλήρες κείμενο σκοτεινό. Εντούτοις, τμήματα του σημειώματος είναι ορατά, δείχνοντας ότι μιλάει για το πώς αυτός και η σύζυγός του «είχαν τα πάντα στη ζωή», αλλά ότι «δεν μπορούν να ζήσουν με την οικονομική τους πραγματικότητα».
Στο σημείωμα αυτοκτονίας της γυναίκας, ζήτησε να βρεθεί φροντίδα για τα παιδιά τους.

Στο σημείωμα αυτοκτονίας της Patricia, ζήτησε να φροντιστούν τα παιδιά τους – η 20χρονη Ιζαμπέλα και ο 19χρονος Ιωσήφ – αφού πεθάνουν. Πάνω από το παράθυρο του ένατου ορόφου, που ξεπήδησαν από το +7
Στο σημείωμα αυτοκτονίας της Patricia, αναφέρεται  αγωνία για τα παιδιά τους – για την 20χρονη Ιζαμπέλα και τον 19χρονο Ιωσήφ .
Το ζευγάρι ζούσε στο κέντρο του Μανχάταν, αλλά πήγε στο πρώην γραφείο του στο Murray Hill για να πηδήσει στο κενό.