Την έκδοση επετειακού γραμματοσήμου με θέμα την 70η επέτειο από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου ζήτησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης με επιστολή του από την Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ.

Στην επιστολή του ο Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειάς της Βουλής που ανακήρυξε το 2017 ως «Έτος Δωδεκανήσου» και υπογράμμισε ότι για την υλοποίηση της ως άνω Απόφασης, η Βουλή των Ελλήνων στήριξε πρωτοβουλίες του Ιδρύματος της, και, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούσαν τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και την ανάδειξη των αγώνων των νησιών μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του επετειακού έτους.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο βουλευτής, κάλεσε τους επικεφαλής των ΕΛ.ΤΑ. να εξετάσουν θετικά την πρότασή ώστε να εκδοθεί ειδικό/συλλεκτικό γραμματόσημο για την εμβληματική για την Ελλάδα 70η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Με τον τρόπο αυτόν, κατέληξε στην επιστολή του ο Δημήτρης Γάκης, «μας δίνεται μια ξεχωριστή ευκαιρία – και με τη συμβολή των ΕΛ.ΤΑ. – να φωτίσουμε μέσα από την πρωτότυπη αυτή φιλοτελική και εικαστική πρωτοβουλία μια ακόμα σημαντική πτυχή της Ιστορίας του τόπου μας».

 272 total views,  4 views today