Επιδρομή αυτοκινήτων και αναρτήσεων κατά του Χατζημάρκου

1154

 

Με σειρήνες και με ντουντούκες επιδρομή αυτοκινήτων έκαναν σήμερα στις 8 το βράδυ έξω από την Περιφέρεια όσοι θεώρησαν πως ο περιφερειάρχης θα μπορούσε να διευκολύνει εγκατάσταση κλειστών κέντρων στη Ρόδο!

Μέσω του Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης οργανώθηκε αυτή η «αυθόρμητη» αντίδραση κατά του κ. Χατζημάρκου για τις δηλώσεις του, οι οποίες διανεμήθηκαν παντού και μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Το ζητούμενο και το υγιές πάντως, παρά τις φυσιολογικές αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση στο star σήμερα δεν είναι για άλλη μια φορά να κατηγορηθεί και να …πέσει στο πυρ , αλλά να επεξηγηθεί η δήλωση.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που ο Περιφερειάρχης βρίσκεται μπροστά σε αντίδραση τέτοιας μορφής. Στο πιο κάτω βίντεο φαίνεται μια πορεία που έγινε σήμερα το βράδυ στο κέντρο της πόλης της Ρόδου

Οι φωτογραφίες και βίντεο από την …επιδρομή στην Περιφέρεια!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Από τα δημοσιεύματα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πόσο «τοις μετρητοίς» ελήφθησαν τα λόγια του κ. Χατζημάρκου στο star σήμερα, πάντως υποθετική ερώτηση και υποθετική απάντηση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συμπεράσματα. Ατόπημα ήταν που θα πρέπει να μην λαμβάνεται υπ όψη, μπροστά σε άλλα σοβαρότερα προβλήματα.

Δείτε τις αντιδράσεις