Απίστευτο, απαράδεκτο που διαιωνίζεται και “φουσκώνει” ως φαίνομενο: Το …καθάρισμα των τζαμιών αυτοκινήτων φαίνεται πως έχει οικονομική …πέραση και γι αυτό οι …επαγγελμάτίες από τα βάθη της Ασίας αυξάνονται και πληθαίνουν.

Η εικόνα είναι απαράδεκτη και πολλές φορές οι καθαριστές αυτοί γίνονται προκλητικοί αλλά και επικίνδυνοι για την οδήγηση, αφού προσπαθούν να πιάσουν πελάτες, σε ελάχιστα λεπτά, όσο διαρκεί το κόκκινο στα φανάρια της Τροχαίας. Μόλις ανάψει πράσινο, σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται προβλήματα, σφυρίγματα από άλλους οδηγούς, όταν ο Πακιστανός απλά προσπαθεί να τελειώσει τη …δουλειά του.

Τέτοια στέκια υπάρχουν πολλά: Εξω από το LIDL στη Ρόδου – Λίνδου, στα φανάρια του Ροδινιού, στην Ελευθερίου Βενιζέλου έξω από την ΑΣΤΕΡ, στην Εθνικής Αντιστάσεως, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, στη διασταύρωση Ρόδου – Λίνδου με της Ρόδου – Αεροδρομίου και στην αρχή της Μιχαήλ Πετρίδη.

Σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται και εναλλαγές των προσώπων, λες και οι καθαριστές κατευθύνονται από κάποιον που μοιράζει τα πόστα καθημερινά! Σε άλλες περιπτώσεις οι καθαριστές έχουν και τις …αποθήκες των υλικών τους στα σημεία δουλειάς.

Είναι απίστευτο και εξωφρενικό που δεν ελέγχεται η κατάσταση και δεν απομακρύνονται αυτοί οι Πακιστανοί. Όπως αναφέραμε, σε πολλές περιπτώσεις γίνονται επικίνδυνοι για να σημειωθεί τροχαίο.

Σε πολλές περιτπώσεις επαιτούν με επιμονή και ιδιαίτερο …ζήλο!

 362 total views,  2 views today