Η πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και οι ωφελούμενοι τουΔωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», έκλεισαν με τον πιο όμορφο τρόπο τη φετινή χρονιά, με την καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσαν την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, στον προαύλιο χώρο του «ΕΛΠΙΔΑ».

Η ολοκλήρωση του φετινού προγράμματος παροχής υπηρεσιών των ωφελουμένων, γιορτάστηκε με παιχνίδια, χορό, μουσική και φαγητό!

Το Πολιτιστικό Σωματείο Ιαλυσού “ΧΟΡΟΣΠΙΤΟ”,μας κράτησε συντροφιά με την παρουσίαση χορών από το Αιγαίο και ενθουσίασε τους θεατές με το πλούσιο πρόγραμμά του.

Ακολούθησαν χοροί από τη χορευτική ομάδα του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» και παιχνίδια από όλους τους ωφελούμενους. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο που αφορούσε τις δραστηριότητες των ωφελουμένων ολόκληρης της χρονιάς.

Η πρόεδρος του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» αποφάσισε την απονομή πλακέτας τιμής ένεκεν στην κ. Δέσποινα Πάχου, κομμώτρια που επιμελείται ΔΩΡΕΑΝ την περιποίηση των ωφελουμένων εδώ και ένα έτος.

Για την απονομή της πλακέτας κλήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου,που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο ίδιος, συμμετείχε στις χορευτικές δραστηριότητες των ωφελουμένων.

Στην εκδήλωση μετείχαν,μέλη του διοικητικού συμβουλίου και συγκεκριμένα η πρόεδρος Σταυρούλα Καπούλα, η γενική γραμματέας Άννα Μ. Σαρρή, ο ταμίας Ανδρέας Τριανταφύλλου και η οργανωτική γραμματέας Καλλιόπη Χρήστου.

 372 total views,  2 views today