Εργαζόμενοι Νοσοκομείου: Στα δεινά δεν θα μείνουμε απαθείς

184

Ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή την συμμετοχή στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κύπρου σήμερα το μεσημέρι από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρόδου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους, τα σωματεία, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους νεολαίους, που πήραν μέρος στην σημερινή μαχητική συγκέντρωση.

Στην συγκέντρωση στάλθηκε το μήνυμα από τα εργατικά σωματεία και τους φοιτητές ότι δεν θα μείνουμε απαθείς μπροστά στην διάλυση και ιδιωτικοποίηση της υγείας, που προωθεί η κυβέρνηση, ότι θα δώσουμε την μάχη ενάντια στην ακρίβεια και την φοροληστεία.

Επίσης εκφράστηκε η καταδίκη της στρατιωτικής επέμβασης της Ρωσίας στην  Ουκρανία, αλλά και η στάση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ οι οποίες ρίχνουν λάδι στην φωτιά ενός γενικότερου πολέμου.

Οι λαοί δεν πρέπει να πληρώσουμε με το αίμα τους και την φτώχεια, τους ανταγωνισμούς των μεγάλων μονοπωλιακών εταιριών. Καμία εμπλοκή- συμμετοχή στα σχέδια του ΝΑΤΟ. Να κλείσουν όλες οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις. Δίνουμε συνέχεια! Μέχρι την επόμενη κινητοποίηση να απλωθεί η συζήτηση σε όλο το νησί, για το πώς θα οργανώσουμε την πάλη μας και πως θα μπει πιο μαζικά όλος ο λαός στη μάχη ενάντια σε μια πολιτική που τσακίζει την λαϊκή οικογένεια για τα κέρδη των λίγων.