Εργατικό Κέντρο: Αποφάσισαν να κλείσουν τα καταστήματα των ΕΛΤΑ χωρίς να ρωτήσουν!

74

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου  τάσσεται στο πλευρό του Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας για την απαράδεχτη απόφαση – σχεδιασμό  για λουκέτο στα Ταχυδρομικά Γραφεία των περιοχών Λίνδου , Αρχαγγέλου και Καλλυθιών .

Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ χωρίς κανένα σχεδιασμό , χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων των περιοχών αυτών , αλλά βασικότερα χωρίς να ζητήσει ενημέρωση από το ίδιο  το Σωματείο που γνωρίζει τα προβλήματα , προχωράει σε μια απόφαση η οποία θα καταδικάσει εκατοντάδες συνταξιούχους  και εργαζόμενους να υποστούν μια πρωτόγνωρη  ταλαιπωρία,  γιατί έτσι αποφάσισαν μέσα από τα γραφεία τους οι  Κύριοι της Διοίκησης των ΕΛΤΑ.

Ζητάμε την άμεση ανάκληση των όποιων αποφάσεων έχουν παρθεί  και την επανεξέταση αυτών , με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες των καταστημάτων που εξυπηρετούν  εκτός από τις αναφερόμενες περιοχές και τα γύρω χωριά   και σε συνεργασία με το Σωματείο  να γίνει νέος σχεδιασμός .

Η Διοίκηση  του Εργατικού Κέντρου Ρόδου  θα συνεχίσει τον αγώνα τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο , ώστε να αποτραπεί το λουκέτο των καταστημάτων αυτών .