Ετοιμοι Κυρίτσης, Χατζηφούντας, Ερωτόκριτος, Φραγκάκης

656

Έτοιμοι για τις δημοτικές εκλογές δήλωσαν σήμερα στον sky οι δήμαρχοι Κάσου και Χάλκης αλλά και ο τέως δήμαρχος της Κω Γιώργος Κυρίτσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Τήλου Μανώλης Χατζηφούντας.

Ο κ. Κυρίτσης δήλωσε πως ο συνδυασμός του είναι έτοιμος για να κατατεθεί ως την 31 Αυγούστου. Αναφερόμενος στην έλλειψη βούλησης από την νυν δημοτική Αρχή για να επιβληθεί ο νόμος στις παραλίες, τόνισε πως λογικά οι πολίτες, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις οργανώνονται και σίγουρα θα εμφανισθεί και στην Κω δίκτυο Ομπρέλα, όπως έγινε και στη Ρόδο.

Στην Χάλκη ο δήμαρχος Αγγελος Φραγκάκης, τόνισε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, όπως και οι νέοι υποψήφιοι θεωρούν πως η Χάλκη θα συνεχίσει την πορεία της στο μέλλον, με όλα όσα έχουν προγραμματισθεί. “Θα κάνουμε όλα τα απαραίτητα για να απολαμβάνουν οι συντοπίτες μας τα οφέλη από ενέργεις και έργα που έχουμε προγραμματίσει”, τόνισε ο κ. Φραγκάκης.

“Η Κάσος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Κέντρο Υγείας. Προσπαθούμε μέσω της ΔΥΠΕ να φέρουμε τους γιατρούς που μας λείπουν τώρα, ειδικά σε μια περίοδο που η Κάσος φιλοξενεί ομογενείς αλλά και ξένους τουρίστες”. Αυτά τόνισε ο δήμαρχος της Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος, αναφερόμενος στα προβλήματα του νησιού. “Είμαστε πάντως έτοιμοι για την επόμενη θητεία μας και για τις προσεχείς εκλογές”, τόνισε ο κ. Ερωτόκριτος.

Πάμε για να αλλάξουμε την ζωή μας, να την καλυτερεύσουμε και να προσφέρουμε νέα πράγματα στην Τήλο. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Χατζηφούντας, υποψήφιος δήμαρχος Τήλου.