Συγχαρητήριες επιστολές έστειλε ο πρόεδρος του τμήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωστής Ζωγραφίδης , στον υφυπουργό Τουρισμό κ. Μάνο Κόνσολα και τους εκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ.

Στον κ.Μάνο Κόνσολα ο κ.Ζωγραφίδης εύχεται καλή κυβερνητική πορεία και ευελπιστεί  ότι θα υλοποιήσει στο ακέραιο το ρεαλιστικό και ελπιδοφόρο πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης.

Αναλυτικά στην επιστολή που αποδέκτη έχει τον κ. Κόνσολα αναφέρονται τα ακόλουθα:

Για την βουλευτική σας επανεκλογή την τοποθέτησή σας στο Υπουργείο Τουρισμού ως υφυπουργού και την πρωτιά σας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, δεχθείτε τις πιο εγκάρδιες ευχές, τόσον εμού, όσον και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας.

Είμαστε βέβαιοι για την συνεργασία μας για το καλό του τουρισμού και ευρύτερα του τόπου μας.

Ευχόμαστε καλή κυβερνητική πορεία και ευελπιστούμε ότι θα υλοποιήσετε στο ακέραιο το ρεαλιστικό και ελπιδοφόρο πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης.

 

Στην επιστολή προς τον κ. Υψηλάντη αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας και εγώ προσωπικά, σας συγχαίρουμε για την πρόσφατη εκλογή σας στο αξίωμα του βουλευτή Δωδεκανήσου.

Η πορεία σας στο κοινοβούλιο μάς είναι γνωστή από τα παλιά και για το λόγο αυτό ευελπιστούμε ότι θα έχουμε εκ νέου άριστη συνεργασία.

Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη και θα περιμένουμε την σταδιακή υλοποίηση του ρεαλιστικού και φιλόδοξου προγράμματος της νέας κυβέρνησης.

Στον κ. Γιάννη Παππά ο κ. Ζωγραφίδης αναφέρει:

«Για την πρόσφατη εκλογή σας στο αξίωμα του βουλευτή Δωδεκανήσου, τόσο εγώ, όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας, σας συγχαίρουμε και σας εύχομαστε να έχετε υγεία και ευδόκιμη κοινοβουλευτική θητεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ο έλεγχος υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων σε ιδιώτες

Ευελπιστούμε σε συνεργασία για το καλό της ξεχασμένης τα τελευταία χρόνια Δωδεκανήσου μας»

Καλή και γόνιμη βουλευτική θητεία εύχεται ο κ. Ζωγραφίδης στην κ.Ιατρίδη. Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Για την επανεκλογή σας ως βουλευτής Δωδεκανήσου κατά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές, δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μου και όλων των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Το γεγονός ότι προέρχεστε από τις τάξεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μας κάνει υπερήφανους ενώ παράλληλα αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία τόσο για το καλό της τοπικής οικονομίας και ευρύτερα του λαού της Δωδεκανήσου.

Σας ευχόμαστε καλή και γόνιμη βουλευτική θητεία»

 

 

 188 total views,  2 views today