Με την ευκαιρία έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς εξέφρασε τις ευχές του για καλή επιτυχία σε όλους και όλες τους διαγωνιζόμενους, δηλώνοντας σχετικά:

 «Εύχομαι ολόψυχα, σε όλους εσάς, νέοι και νέες της Κω, που δίνετε ένα σημαντικό αγώνα, των πανελληνίων εξετάσεων, να πετύχετε το στόχο σας και να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας ως ακαδημαϊκοί πολίτες.

Είναι γεγονός ότι ζήσατε μια δύσκολη σχολική χρονιά, προετοιμαστήκατε σε ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της πανδημίας.Παρόλα αυτά βγαίνετε πιο δυνατοί.Με πίστη στις δυνάμεις σας, μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μπροστά σας ανοίγονται νέοι δρόμοι.

Με την εκπαίδευση και την σύγχρονη γνώση να αποτελούν δύναμη, για εσάς και την κοινωνία μας.Οι προκλήσεις είναι πολλές.Η τεχνολογική εξέλιξη, τα περιβαλλοντικά προβλήματα και ο οικονομικός ανταγωνισμός, συνθέτουν τα μεγάλα ζητήματα των σύγχρονων κοινωνιών.

Εσείς θα αγωνιστείτε για να εφαρμοστούν σε όφελος του ανθρώπου, για τη βελτίωση της ζωής όλων, για κοινωνική δικαιοσύνη.Είμαι βέβαιος ότι, θα λειτουργήσετε βασισμένοι σε αξίες και ιδανικά.Όπως μπορείτε να κερδίσετε τη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων, θα νικήσετε σε πολλές μάχες στη ζωή σας.

Με σεβασμό στον κόπο σας, στην προσπάθεια τη δική σας, των γονιών και των εκπαιδευτικών σας, σας εύχομαι καλή επιτυχία».

 150 total views,  4 views today