Ευχαριστήριο για την κατάσβεση της φωτιάς

488

O αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Δ.Ε Αταβύρου και Δ.Ε Καμείρου κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης προέβη σε δήλωση προκειμένου να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία και γενικά όσους συνέβαν στην κατάσβεση της φωτιάς την περιοχή των Απολλώνων.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Αταβύρου, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου , τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου , όλες τις εθελοντικές ομάδες της Πολιτικής Προστασίας ,την ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ ,τους ιδιώτες χειριστές μηχανημάτων έργων, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους , την Αστυνομία, τους απλούς πολίτες, και όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση και επιτέλεσαν σημαντικό έργο στην έγκαιρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή των Απολλώνων.
Από την θέση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας θέλω να διαβεβαιώσω τα μέλη των εθελοντικών ομάδων της Πολιτικής Προστασίας, ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους, στηρίζοντας τις δράσεις τους, με κάθε τρόπο.»