Ευχαριστήριο για τις εκδηλώσεις στα Αφάντου

518

Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε ο  χωρικός αντιδήμαρχος  Αναστάσιος Σπανός για την επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του πολιούχου Αφάντου  Αποστόλου και Ευαγγελισμού Λουκά.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους συντελεστές της, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένης διοργάνωσης του εορτασμού του πολιούχου της πόλης μας Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.

Ευχαριστώ τον αξιότιμο Δήμαρχο Ρόδου κ. Α . Καμπουράκη,  τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χρήστο Ευστρατίου, όλους τους αιρετούς συναδέλφους πρώτου και δεύτερου βαθμού για την παρουσία τους και την εταιρία Maris Sol Hotels για την άριστη διοργάνωση της δεξίωσης.

Συγχαίρω όλο το διοικητικό, υπηρεσιακό και εργατοτεχνικό προσωπικό της ενότητας μας, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μπακίρη, τους προϊσταμένους καθαριότητας και καθημερινότητας Φίλλιπο Λόγγο, Βασίλειο Πετράκη και Ιωάννη Σπανό για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι μαζί, προκειμένου η καθαριότητα και η αισθητική εικόνα της πόλης μας να είναι σε υψηλά επίπεδα.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που επέλεξε να τιμήσει με την παρουσία του την πανήγυρη του πολιούχου μας. Εύχομαι στην καθεμιά και στον καθένα ξεχωριστά χρόνια πολλά και ο Άγιος Λουκάς να χαρίζει σε όλους μας υγεία και χαρά.