Ευχές και συγχαρητήρια του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη προς τη νέα πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Ευτυχία Χαραλαμποπούλου και της νέας προέδρου της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου και ευχαριστίες στον Παύλο Μπακίρη.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας της Βουλής συνεχάρη τηλεφωνικά τη νέα Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Ευτυχία Χαραλαμποπούλου, Δικηγόρο και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, γνωστή για τους πολιτικούς της αγώνες και για την ευαισθησία της για θέματα της κοινωνίας μας. Η κ. Χαραλαμποπούλου αναλαμβάνει θέση, βαρύνουσας πολιτικής σημασίας, για τη λειτουργία της Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας. Ο κ. Υψηλάντης της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της και δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε αρωγή στο έργο της.

Ομοίως ο Βουλευτής Δωδεκανήσου συνεχάρη και ευχήθηκε τη νέα Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου Βιβή Παπαδοπούλου, καθώς επίσης και τους Πρόεδρους και τα Μέλη των ΔΗΜ.Τ. Ο της ΟΝΝΕΔ στα Δωδεκάνησα.

Τέλος ευχαρίστησε τον Παύλο Μπακίρη για όσα προσέφερε στη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου. Επεσήμανε μάλιστα την ευσυνειδησία και την υψηλή αίσθηση κοινωνικού καθήκοντος που επέδειξε, καθώς επίσης την άψογη και αποδοτική συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής. Οι επιτυχίες του κόμματος σε τοπικό επίπεδο αποδεικνύουν τη θετική συνεισφορά του ιδίου αλλά και όλων των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου της ΝΔ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   "Χωρίς ουσιαστικά μέτρα στήριξης ο πρωτογενής τομέας"

 140 total views,  2 views today