Εφυγε από τη ζωή, ενώ κολυμπούσε σήμερα το πρωί, ο Κώστας Σαρής | Δήλωση του Νίκου Γερονικόλα

1256

Πέθανε σήμερα το πρωί ο τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου Κώστας Σαρρής.

Ο ηλικίας 79 ετών δικηγόρος, όπως κάθε πρωί, πήγε για μπάνιο στην παραλία του ΕΛΛΗ. Πιθανώς. λόγω καρδιακού προβλήματος, έχασε τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Παρά τις προσπάθειες που έκαναν και άλλοι λουόμενοι αλλά και άνδρες του ΕΚΑΒ που εκλήθη, δεν ήταν δυνατόν να επανέλθει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑ

Με θλίψη ενημερώθηκα σήμερα το πρωί για τον ξαφνικό θάνατο του επί σειρά ετών προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Κωνσταντίνου Σαρή, ενός ανθρώπου που έχαιρε πλήρους σεβασμού από το σύνολο του Νομικού κόσμου του νησιού μας και του προσώπου που υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια το έργο της Δικαιοσύνης.

Αξιοπρεπής και φειδωλός στις κοινωνικές του συναναστροφές και ταυτόχρονα διεκδικητικός και αιχμηρός σε όσα αφορούσαν τα δικαιώματα της κοινωνίας των δικηγόρων και του δικηγορικού συλλόγου, ο Κωνσταντίνος Σαρής αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό και ταυτόχρονα μια σπουδαία παρακαταθήκη για την κοινωνία συνολικά.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και είμαι σίγουρος ότι η μνήμη του θα συνοδεύει τις ζωές όλων όσων τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

H ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΕΛΛΗ” Ρόδου, 79χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.