“Εφυγε” τελικά η 24χρονη Μιράντα από τη Σορωνή

43655

Την τελευταία της πνοή άφησε τελικά σήμερα στις 9 και μισή το πρωί η άτυχη 24χρονη Μιράντα Διακοδημητρίου, που χτύπησε πριν από δέκα ημέρες στην Παστίδα.

Η νεαρή Ροδίτισσα έπεσε στην κυριολεξία θύμα της τύχης της! Ενα ζευγάρι αλλοδαπών, είχε φτάσει στο αεροδρόμιο της Ρόδου εκείνη την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και νοίκιασε αμέσως αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του στο νησί. Κατά λάθος, αντί να πάρει τον δρόμο προς την εθνική οδό Ρόδου Λίνδου μέσω της Εθνικής Αεροδρόμιο – Τσαίρι, βρέθηκε έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ στην Παστίδα. Για να επανέλθει το ζευγάρι των ξένων στον κεντρικό δρόμο, έκανε λάθος αναστροφή και βρέθηκε μπροστά του, η νεαρή κοπέλα με το μηχανάκι.

Δυστυχώς με το χτύπημα, η 24χρονη τραυματίσθηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσκομείο της Ρόδου και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Η άτυχη Ροδίτισσα ήταν σε κατάσταση απελπιστική όλες αυτές τις μέρες και όπως ξαναγράφτηκε από το skyrodos.gr οι γιατροί δεν αφηναν ελπίδες.

Σήμερα μετά από την μάχη χωρίς επιστροφή η Μιράντα έφυγε χτυπημένη κυριολεκτικά από την τύχη της!

Η ΚΗΔΕΙΑ είναι για αύριο στις 5 το απόγευμα.