Βόζεμπεργκ: Θέλουμε Ελλάδα με δυνατή φωνή

1100

“Χρειαζόμαστε μία ισχυρή Ελλάδα, με δυνατή φωνή στην Ευρώπη, που θα μπορεί να επηρεάζει τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και να έχει ισότιμο ρόλο και λόγο επί όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους Ευρωπαίους πολίτες.   Η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είναι οι μόνες πολιτικές δυνάμεις που εγγυώνται την ενότητα, την κοινωνική πρόοδο και την ουσιαστική αλλαγή, μακριά από τις διχαστικές φωνές του λαϊκισμού, την προπαγάνδα και τις ψεύτικες υποσχέσεις”.
Αυτό υπογραμμίζει στο μήνυμα  της  με αφορμή την εορτή του Πάσχα που πλησιάζει η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής κ.  Ε Βόζεμπεργκ.

Αναλυτικά στο μήνυμα της η κα. Βόζεμπεργκ τονίζει τα ακόλουθα:

“Με το βλέμμα στραμμένο στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το χρονικό διάστημα που έχει απομείνει, για να πείσουμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα συμμετοχής.

Χρειαζόμαστε μία ισχυρή Ελλάδα, με δυνατή φωνή στην Ευρώπη, που θα μπορεί να επηρεάζει τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και να έχει ισότιμο ρόλο και λόγο επί όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους Ευρωπαίους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είναι οι μόνες πολιτικές δυνάμεις που εγγυώνται την ενότητα, την κοινωνική πρόοδο και την ουσιαστική αλλαγή, μακριά από τις διχαστικές φωνές του λαϊκισμού, την προπαγάνδα και τις ψεύτικες υποσχέσεις.

Καθώς έχει ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές, συνεχίζω τις περιοδείες μου #σεόλητηνΕλλάδα. Ως εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, επιθυμώ να δώσω δυναμικό παρών σε κάθε γωνιά της χώρας, να ενημερώσω τους συμπολίτες μου και να έχω τη στήριξή τους για τη συνέχιση του έργου μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα πάψω να επαναλαμβάνω ότι οι προσεχείς ευρωεκλογές έχουν εθνικό και δημοψηφισματικό χαρακτήρα, γι’ αυτό όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες πρέπει με τη συμμετοχή τους να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αποδοκιμασίας στην παρούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όλους, με θρησκευτική κατάνυξη και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Το Άγιο Φως της Ανάστασης ας γεμίσει τις καρδιές όλων μας με αγάπη για το συνάνθρωπο, ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και δυνατά πατριωτικά αισθήματα!