Η Ελευθερία Φτακλάκη, υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ , σχολιάζοντας τις θέσεις του Νεκτάριου Σαντορινιού, αναφορικά με «την ουρά της ακροδεξιάς», δήλωσε τα εξής:

Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) δεν άλλαξε ποτέ τις θέσεις του και υπήρξε πάντα συνεπές στις ιδεολογικές καταβολές και την πολιτική κληρονομιά του. Οι δεξιοτέχνες της …kolotoumbas, αντί να κουνούν το δάκτυλο και να κάνουν τους κήνσορες , ας αναλογιστούν αφενός την Ακροδεξιά πολιτική προέλευση των βουλευτών που στήριζαν και στηρίζουν ακόμη την οριακή πλειοψηφία τους και αφετέρου το καίριο πλήγμα που ο ΣΥΡΙΖΑ επέφερε στην αντίληψη του κόσμου για την αριστερά!!!

Η τακτική τους να μεταλλαχτούν σε εκφραστές της Κεντριαριστεράς δεν πείθει κανέναν!!

Παραμένουν στη συνείδηση της κοινωνίας ως η πρώτη Αριστερή κυβέρνηση που συνεργάστηκε με την Ακροδεξιά και εξαϋλωσε την μικρομεσαία τάξη, έκανε τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους, πλουσιότερους!

Θα μείνουν στην ιστορία ως η κυβέρνηση μειοψηφίας που ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών, ,διχάζοντας τον ελληνικό λαό σε ένα θέμα ύψιστης σημασίας για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας!

 476 total views,  2 views today