Ε. Χαραλαμποπούλου: Οφείλουμε τιμή και δόξα στους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία

85

Στον σημερινό εορτασμό της 75ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα αναφέρεται  σε ανακοίνωση της η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Έφη Χαραλαμποπούλου.

«Οφείλουμε τιμή και δόξα στους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας,που κατάφεραν να διατηρήσουν τη γλώσσα, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.Να διδαχθούμε από  την ενότητα τους και το υψηλό φρόνημα που επέδειξαν και με αυτοπεποίθηση να κοιτάζουμε το μέλλον για μια Ελλάδα που θα φτάσει ακόμα ψηλότερα», υπογραμμίζει η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη όσων χάθηκαν άδικα στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, εορτάσαμε την 75η Επέτειο της Ενσωμάτωσης των νησιών της Δωδεκανήσου με τη μητέρα πατρίδα. Οφείλουμε τιμή και δόξα στους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας,που κατάφεραν να διατηρήσουν τη γλώσσα, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.Να διδαχθούμε από  την ενότητα τους και το υψηλό φρόνημα που επέδειξαν και με αυτοπεποίθηση να κοιτάζουμε το μέλλον για μια Ελλάδα που θα φτάσει ακόμα ψηλότερα».