Ζαννετούλης : Εμείς στο ΠΑΣΟΚ παλεύουμε για το καλύτερο και γιατί όχι και για δεύτερη έδρα

159

Τις απόψεις του για το ντιμπέητ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών εξέφρασε σήμερα μιλώντας στον Sky το μέλος της  Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ  κ. Δημήτρης Ζαννετουλης .

Αναφέρθηκε στον αγώνα που γίνεται από τους υποψηφίους βουλευτές  για το κυνήγι του σταυρού ενώ όπως τόνισε έπρεπε να προέχει η ανάλυση των προγραμμάτων  των κομμάτων.

«Κανονικά  έπρεπε να γίνει ξεχωριστό ντιμπέητ Μητσοτάκη- Τσίπρα. Το λέω γιατί και οι δυο πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι καλά και τι κακά έχουν κάνει στη χώρα. Έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους», είπε.

Σε ερώτηση αν ο κ. Ανδρουλάκης εκφράζει το ΠΑΣΟΚ τόνισε

«Ο κ. Ανδρουλάκης εκφράζει  απόλυτα το ΠΑΣΟΚ.

. Υπάρχει ενότητα μέσα στο κόμμα.  Όλοι δίνουμε μάχη για να πάρει το ΠΑΣΟΚ διψήφιο ποσοστό, ώστε να γίνουν πράξεις οι εξαγγελίες του κ. Ανδρουλάκη»,δήλωσε ο κ. Ζαννετούλης .

Σε ερώτηση για την κατανομή των πολιτικών δυνάμεων στα Δωδεκάνησα ο κ. Ζαννετούλης είπε πως η ΝΔ μπορεί να κερδίσει και δυό και τρεις έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ μια ή δύο.

« Το ΠΑΣΟΚ έχει εξασφαλίσει τη μια έδρα. Η μάχη είναι σκληρή μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων. Θα έχουμε ανακατατάξεις στο χώρο της ΝΔ. Στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα γιατί μπορεί να είναι  από μια η έδρα», είπε και πρόσθεσε πως η ψήφος του κάθε πολίτη να είναι πολιτική.

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ παλεύουμε για το καλύτερο γιατί όχι και τη δεύτερη έδρα», σημείωσε

Ο κ Ζαννετούλης είπε ακόμη πως το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές θα εξετάσει τα θέματα που αφορούν τους αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Μετά τις εθνικές εκλογές θα δούμε τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές», τόνισε ο κ. Ζαννετούλης