Ημερίδα για τις οφθαλμικές παθήσεις οργανώνει ο Σύλλογος Οπτικών Οπτομετρών την Κυριακή 12 Μαίου  στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 09:30 το πρωί.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Ο Σύλλογος Οπτικών – Οπτομετρών Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Οπτικών & Οπτομετρών Ελλάδος και το Τμήμα Ρόδου της αδελφότητας των ΑΧΕΠΑ Ελλάς, στο πλαίσιο μιας ανοιχτής για το κοινό πολυθεματικής ημερίδας, προάγει την ενημέρωση των πολιτών στις σύγχρονες μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης συγκεκριμένων και συχνών οφθαλμικών παθήσεων όπως ο καταρράκτης, το γλαύκωμα, η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, η αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και οι συνέπειες της παρατεταμένης έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Επιδίωξη μας είναι να αναδειχθούν και να μεταδοθούν οι γνώσεις και οι εμπειρίες από καταξιωμένους ειδικούς Έλληνες επιστήμονες της Οπτικής Οπτομετρίας και Οφθαλμολογίας
και να μοιραστούν μαζί μας τη κλινική και τη χειρουργική τους εμπειρία, να ανταλλάξουμε και να συνθέσουμε απόψεις και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας μέσα από μία αναλυτική παρουσίαση νέων θεραπευτικών προσεγγίσεων.

Θωμάγγελος Μιχαλάκης,
Πρόεδρος Συλλόγου Οπτικών & Οπτομετρών Νομού Δωδεκανήσου.
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Οπτικών & Οπτομετρών Ελλάδος.

 102 total views,  2 views today