Ημερίδα για το παιδί από την Ακαδημία Α.Σ. Ρόδος

762

Με την έναρξη του 2020 θέσαμε ως στόχο την δημιουργία και προβολή μιας ακαδημίας που θα λειτουργεί με γνώμονα την παροχή διαφορετικών εικόνων εκπαιδευτικής διαδικασίας προς τους νεαρούς αθλητές. Ταυτόχρονα επιδίωξη μας είναι η παροχή προς τους γονείς , στο μέτρο που οι ίδιοι επιθυμούν, λύσεων και προτάσεων σε θέματα τα οποία οι προπονητές, οι γονείς και τα παιδιά συναντάνε στην καθημερινότητα τους.

Στο πλαίσιο αυτό προχωράμε στη διεξαγωγή ημερίδας με κύριο θέμα ¨Η επίδραση της ψυχολογίας στο παιδί στην αθλητική και καθημερινή του δραστηριότητα¨ . Επίσης θα αναπτυχθούν θέματα όπως Επίλυση συγκρούσεων, Τι μπορεί να θεωρηθεί ως νίκη για ένα παιδί, Παραγωγή κινήτρων, Μορφές επικοινωνίας, κ.α.
Εισηγητής της ημερίδας μας ο κ. Υφαντίδης Αχιλλέας ο οποίος είναι Εκπαιδευτής – Επιστημονικός Συνεργάτης στις Σχολές Προπονητών UEFA της ΕΠΟ, Ψυχολόγος στις μικρές Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και Ψυχολόγος στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ μεταξύ άλλων.
Σας περιμένουμε στις 19/02/20 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Semiramis με ώρα έναρξης 19:00. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε επιθυμεί να παρευρεθεί. Θα ήταν χαρά μας να αντικρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με προπονητές , γονείς και αθλητές άλλων ομάδων και ακαδημιών.

Βιογραφικό  Αχιλλέα Υφαντίδη 

Εκπαιδευτής – Επιστημονικός Συνεργάτης στην εταιρεία Σχολές Προπονητών UEFA της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Εισηγητής Σεμιναρίων πάνω σε θέματα εργασιακής ψυχολογίας, ορθής επικοινωνίας, αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού στην εταιρεία Σύμβουλος επιχειρήσεων
Μέλος Κύριου Διδακτικού Προσωπικού στην εταιρεία ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ψυχολόγος στις μικρές Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου στην εταιρεία Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Ψυχολόγος στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ
Σπούδασε MA in International Relations στο Kent University at Canterbury-United Kingdom
Σπούδασε Ψυχολογία στο Aristotle University of Thessaloniki
Σπούδασε Performance Coaching Diploma στο International E-Learning Academy

Εκ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Σ. ΡΟΔΟΣ,

Γκάιδας Δημήτρης