Σκληρή απάντηση στον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη τόσο για την ανακοίνωση που εξέδωσε και κυρίως για την απουσία του, από το debate και την αποχώρηση του εκπροσώπου του από τη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής έδωσε η παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

Ουσιαστικά ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος υπογραμμίζει ότι κανένας αγώνας δεν κερδίζεται με κενές θέσεις, με κενό πρόγραμμα και κενές ιδέες ενώ επιπλέον η λάμψη  δεν έρχεται με απουσία από το διάλογο και τους πολίτες.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:.

Η πρωτοφανής για τα πολιτικά χρονικά του νησιού μας, αποχή υποψηφίου Δημάρχου από μία δημοκρατική, ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση, για ένα από τα σημαντικότερα θέματα του νησιού και της καθημερινότητάς μας καθιστά σαφές ότι η «Δύναμη για τη Ρόδο» είναι μάλλον αδύναμη και κακοπροαίρετη.

Η άδεια θέση σας προφανώς απεικόνιζε την πλήρη έλλειψη επιχειρημάτων και απόψεων για ένα θέμα για το οποίο διατείνεστε ότι έχετε λάβει (αριθμητικά και μόνο αφού κανείς δεν μπορεί να το δει και να το εξακριβώσει) συγκεκριμένο αριθμό προτάσεων.

Οι δε δικαιολογίες με τις οποίες αποφύγατε να εμφανιστείτε προσβάλλουν όχι μόνο τους διοργανωτές της συζήτησης, τους ανθυποψήφιους σας, αλλά το σύνολο των πολιτών.

Η δε αποχώρηση του εκπροσώπου της παράταξης σας από τη διακομματική επιτροπή καθιστά σαφές πως η αλλεργία προς τις δημοκρατικές διαδικασίες δεν αφορά μόνον εσάς προσωπικά, αλλά ίσως την πλειοψηφία της παράταξης σας.

Κύριε Καμπουράκη, κανένας αγώνας δεν κερδίζεται με κενές θέσεις, με κενό πρόγραμμα, με κενές ιδέες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ενα κάρο προτάσεις και ένα κατεβατό ερωτήσεις για την πόλη

Στην κενή σας θέση αντικατοπτρίζεται το κενό του συνόλου των προθέσεων σας.

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

 172 total views,  2 views today