“Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής δεν πρέπει να οδηγήσει σε ακυβερνησία και διάλυση το Δήμο Κω.Για αυτό και χρειάζονται καθαρές λύσεις. Καθαρή και Ισχυρή εντολή στη Δύναμη Αλλαγής.”

Aυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης Δύναμη Αλλαγής Κως 2023 με αφορμή πρόσφατες ανακοινώσεις.

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Πρέπει να υπενθυμίσουμε στην κ.Ρούφα ότι το γεγονός ότι έγιναν ανοιχτοί διάλογοι στις κοινότητες αλλά και το γεγονός ότι θα γίνει το debate οφείλεται στην πρωτοβουλία και στην επιμονή του Γιώργου Κυρίτση.

Θα πρέπει επίσης να της υπενθυμίσουμε, κάτι που θα της επιβεβαιώσει και η κ.Φιλοπούλου που ήταν η εκπρόσωπος της στη διαπαραταξιακή, ότι η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 αποδέχθηκε την πρόταση της για τη διεξαγωγή δύο debate.

Επίσης θα πρέπει να της υπενθυμίσουμε ότι η ίδια συνυπήρξε με τον κ.Νικηταρά στην ίδια παράταξη, συνεπώς με όσα λέει εκτίθεται.

Στις 10 τελευταίες ημέρες, καλό θα είναι όλοι οι υποψήφιοι και όλες οι παρατάξεις να διατηρήσουν ένα επίπεδο και κυρίως να διατηρήσουν ένα μινιμουμ σοβαρότητας στις ανακοινώσεις που εκδίδουν.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής δεν πρέπει να οδηγήσει σε ακυβερνησία και διάλυση το Δήμο Κω.
Για αυτό και χρειάζονται καθαρές λύσεις. Καθαρή και Ισχυρή εντολή στη Δύναμη Αλλαγής.”

 300 total views,  2 views today